Ads Area

ANDROİD 3.0 İLE BİLGİSAYARINIZI CEP TELEFONU YAPIN

akıllı telefonlar için geliştirilen Google Android'i bilgisayarınızda da kullanmanız mümkün. TeknolojSitesi ShiftDelete.Net, bilgisayarınızda cep telefonu işlemleri yapmanzı sağlayacka bu programı adım adım anlattı.


Android SDK

Bilgisayarınızda Android kullanmanın yolu Android SDK yani yazılım geliştirme kitini indirip kurmaktan geçiyor. Android SDK'yı indirebilirsiniz.

Bunu Google'ın geliştiriciler için hazırladığı siteden bu kiti indirebiliyorsunuz. Android SDK, 32 ve 64-bit'lik Windows 7 ve Vista işletim sistemlerinde çalışıyor. Hatta Linux ve Mac OS işletim sistemlerinde çalışan sürümler de bulunuyor.

İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra SDK Setup'a tıklayıp kurulumu başlatın. Eğer sisteminizde Java kurulu değilse bu aşamada karşınıza bir uyarı çıkıyor. Android SDK'yı kullanmak için Java yüklü olmalı.

Kurulum İşlemi

Eğer Android SDK'yı ilk kez kullanıyorsanız "Refresh Sources" adlı ekranda bir hata ile karşılaşabilirsiniz.

Bunu düzeltmek için "Settings" ekranında alt kısımda yer alan "Force https://... Sources to be fetched using http://..." kutusunu işaretlemelisiniz.

Bundan sonra "Available Packages" bölümüne gelin. Burada tek bir site göreceksiniz. Bunu seçtiğinizde altta bir liste açılacak. Eğer tüm Android sürümlerini denemek istiyorsanız tüm kutuları seçebilirsiniz.

Daha fazla detay shifdelete web siTesinde

***Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz. Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://bilisimedya.blogspot.com sorumlu değildir

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area