Ads Area

HOTFİLE KAZANÇ PROGRAMI

Ranks
Tüm yükleyici hesapları son 14 günlük performansları açısından günlük olarak kontrol edilirler. Eğer gerekliyse durumunuz değiştirilir ve dosyalarınızın indirme sayıları yukarıdaki tabloya göre kazançlandırılır. Durumunuz başlıca aşağıdaki seçenekleri kapsayan bir dönüşüm oranına bağlıdır:

1. Dosyalarınızı indiren kullanıcıların oranı ve yüklediğiniz dosyalar sayesinde ücretli hesap alan kullanıcıların oranı.
2. Yüklenen dosyaların indirme sayısına oranı.

Yönlendirme programları
İki ek kazanç programı sunuyoruz, ya kişiler linklerini kendi sitelerinde paylaşabilir ya da arkadaşlarını hotfile'a dosya yüklemeye yönlendirebilirler. Kimseyi sınırlamıyoruz, her ikisini de kullanabilirsiniz.

Site sahipleri için
Siteniz üzerinden satılan tüm ücretli üyeliklerden % 5 komisyon kazanın. Siteniz üzerinden gelen ve ücretli üyelik alan her üyenin ödediği bedel üzerinden % 5 komisyon kazanın. İndirme linklerinin sizin olması veya başka bir yerden bulmuş olmanızın önemi yok! İlginç indirme linklerini sitenizde, blogunuzda veya forumunuzda paylaşın ve büyük kazançlar sağlayın.

Bir arkadaşınızı yönlendirin
Eğer bir kullanıcı sizin yönlendirme linkinizi takip ederk sitemize üye olursa, o kullanıcının kazandığının %20'sini sürekli olarak kazanırsınız.

Daha fazla detay hotfile web sitesinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area