Ads Area

TURKCELLDEN KENDİ MARKASINI TAŞIYAN AKILLI TELEFON T10

Bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındıran Turkcell T10;
-Android 2.1 işletim sistemi
- 3G HSDPA şebekeleri için destek
- 240x320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran
-özel ekran kalemi
- 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, -GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Kullanım kolaylığı sağlayan menüsü ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Turkcell T10, gelişmiş bir mobil internet deneyimi ile hayata her an bağlı olmayı sağlıyor.

Türkiye’de Google Sesli Arama uygulaması önceden yüklenmiş olarak gelen ilk akıllı telefon olan Turkcell T10’da, ayrıca telaffuz edilen kelimeleri metin haline çeviren konuşma tanıma teknolojisi de yer alıyor. T10, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak, hayatlarına daha fazla eğlence katmak için Turkcell Pusula, gnçPLAY, Turkcell Uygulamalar, Mobil TV gibi pek çok Turkcell uygulaması ile birlikte sunuluyor.

Dokunmatik ekranlı Turkcell T10’da kısayol tuşları ile her an her yerden Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarına ulaşmak, e-postaları takip etmek mümkün. Turkcell T10, ayrıca tüm paketlerde ayda tam 60 saat cepten TV keyfi sunan Mobil TV Paketi ile geliyor.

Turkcell T10, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tüm Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve anlaşmalı zincir mağazalarda müşterilerin beğenisine sunuluyor.HÜRRİYET

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area