Ads Area

REEDER İLE DÜNYANIN TÜM KİTAPLARI ELİNİZİN ALTINDA

reeder bir elektronik kitap okuyucu. Göz yormadan saatlerce okuma yapmanızı sağlayan e-ink® (e-mürekkep) ve e-paper (e-kağıt) teknolojileri kullanılarak üretilen bu cihaz ile artık sayfalarca makale, kitap, dergi ve çizgi romanı yanınızda taşıyabileceksiniz.

E-ink kullanımında en üstün performansı sergileyen 6″ Sipix ekranı ile reeder; teknoloji, kitap ve seyahat meraklılarının olduğu kadar akademisyenlerin, öğrencilerin ve doktor, öğretmen, avukat gibi yoğun okuma yapan meslek sahiplerinin de hayatını kolaylaştırıyor.

reeder'ın e-ink ekranı ile; telefon, laptop ve masaüstü bilgisayar ekranlarındaki lcd ekran teknolojisinin foton yayılımı yoluyla gözü yoran ve açık havada ya da dogrudan ışık alan ortamlarda okuma zorluğu yaratan durumu ortadan kalkmış oluyor.

Kablosuz ağ (wi-fi) ile kolayca internete bağlanabilme, internette surf yapabilme ve dünyada bulunabilen en yüksek kontrastlı (16 seviye gri tonlama) dokunmatik ekran özellikleri ile ön plana çıkan reeder, dünyada yükselen e-kitap trendini ayağınıza getiriyor.

reeder’ı kullanırken sayfalara not alabiliyor, satır ya da paragrafların altını çizebiliyor, kaldığınız sayfayı ve aradığınız kelimeyi kolayca bulabiliyor, ayraç bırakabiliyor, sözlükte arama yapabiliyor ve aynı zamanda mp3 dinleyebiliyorsunuz.

Daha fazla detay reeeder web sitesinde. Reeder ları teknosa, hepsiburada D&R lardan satın alabilirsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area