Ads Area

DELL DEN YENİ ÜRÜNLER

Dell Adamo XPS;
Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunan Adamo XPS, yalnızca bir parmak hareketi ile açılıyor ve klavye kelimenin tam anlamıyla ekranın altında birden bire beliriyor. Bilgisayarın sahip olduğu özellikler ise Dell mühendislerinin küçük bir alana en yeni teknolojiyi sığdırması ile kullanıcıların hayatına kolaylık getiriyor:

Mini 10v Netbook;
Dell, “baştan başa kişiselleştirme” özelliğine verdiği önemi Inspiron Mini 10’un daha az maliyetli kardeş konfigürasyonu olan Inspiron Mini 10v’i pazara sunması ile bir kez daha gösteriyor. Kompakt ve hafif tasarımı ile Mini 10v netbook, her an, her yerde internete bağlananlara, sosyal paylaşım ağları üyelerine, blogger’lara ve sık seyahat edenlere yönelik ideal bir internet yoldaşı olmaya aday. Altı farklı renkte satışa sunulan Mini 10v, basit ve hızlı internet erişimine ve kişisel tarzı yansıtmaya yönelik olarak tasarlandı.

Dell Studio 17;
Dell Studio 17’nin 17 inçlik dokunmatik ekranı, parmakla görüntüleri büyütüp küçültme ve kaydırmayı mümkün kılıyor. HD + 900p beyaz LED ekranı ve dahili Subwoofer ses sistemi sayesinde Studio 17, kullanıcılarına yüksek kalite görüntü ve ses imkânı sunuyor. Çarpıcı tasarımıyla da dikkat çeken Studio 17, 4 çekirdekli yeni nesil Intel Core i7 işlemcisi, 1GB ATI Mobility Radeon™ HD 4650 ekran kartı ve çift 500GB sabit diskleri ile oyunseverler için de güçlü bir altyapı oluşturuyor.

Dell Alienware M11X;
Alienware M11x, 15 inçlik dizüstü bilgisayarın oyun gücünü 2 kg’ın altında ağırlığa sahip 11.6 inçlik tasarımda sunuyor. Ultra kompakt M11x, sürekli hareket halinde olan oyun meraklıları için ideal bir yol arkadaşı olacak. Ayrıca, hafifliği ile yalnızca oyun meraklılarının değil, hafifliği sayesinde sırt çantaları ile dolaşan öğrencilerin de favorisi olacak.

Dell Inspiron One 19;
Kullanıcılar; dokunarak boyama ve çizim yapma, şarkı listesini elle düzenleme, resimleri döndürme, yakınlaştırma, kesme, fotoğraf albümü, slayt sunumu, tebrik kartı gibi görsel öğeler oluşturabiliyor. Inspiron One 19; Wi-Fi bağlantısı, entegre mikrofonlu kamerası, DVD sürücüsü, disk depolama, HD geniş ekranı ile “her şeyi bir arada” sunuyor. Zenginleştirilmiş multimedya seçeneklerinin yanı sıra kablosuz klavye ve mouse seçeneği ile özgür bir bilgisayar deneyimi vaad ediyor. Milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area