Ads Area

ESET NOD32 en tehlikeli virüsleri tespit ediyor

Antivirüs yazılımlarının Oscar'ı olarak nitelendirilen Virus Bulletin 100 (VB 100) ödüllerini dağıtan İngiltere merkezli Virus Bulletin kuruluşu, ESET'in bugüne kadar aldığı 59 ödül ile en başarılı antivirüs kuruluşu olduğunu duyurdu. Avusturya merkezli bağımsız test kuruluşu AV-Comparatives ise 2006, 2007 ve 2008 yıllarında en iyi test sonuçlarını ESET'in gösterdiğini duyurarak, AV-Comparatives Retrospective Awards yani geçmiş yıllarda en iyi korumayı sağlayan ürün ödülünü ESET NOD32'ye verdi.

Dünyanın en çok kullanılan antivirüs programlarından NOD32'yi geliştiren ve sezgisel tarama özelliği ThreatSense® ile antivirüs sektörüne farklı ve proaktif bir yaklaşım getiren ESET, bağımsız antivirüs inceleme ve değerlendirme organizasyonları tarafından da, dijital tehditlere karşı en iyi koruma sağlayan kuruluş olarak değerlendiriliyor.

Antivirüs yazılımlarının "Oscar"ını 59 kez aldı

Sektörün en güçlü ve prestijli kurumlarından biri olarak nitelendirilen İngiltere merkezli Virus Bulletin dergisi, dünya çapında tüm antivirüs yazılımlarını karşılaştırmalı olarak test ediyor. Virus sapma oranları, tarama hızı, en az hatalı tespit odaklı zorlu testleri ve uzman kadrosu ile tanınan Virus Bulletin, çalışmalarını bağımsız olarak yürütüyor. ESET NOD32, antivirüs yazılımlarının "Oscar"ı olarak nitelendirilen Virus Bulletin ödüllerini hem 59 kez aldı, hem de %97'lik başarı oranıyla tüm diğer antivirüs programlarının performanslarını geride bıraktı.

Son yılların en iyi performansı

AV-Comparatives, Avusturya merkezli kar amacı gütmeyen, bilgisayar tehditlerini ve koruma programlarını inceleyen saygın bir kuruluş. AV-Comparatives Retrospective Awards yani "Geçmiş Yıllar Ödülleri"ni açıklayan kuruluş, söz konusu ödülü ESET'e verdi. 2006 ve 2007 yılındaki en iyi antivirüs programı ile 2008 yılında en iyi koruma sağlayan ve en yüksek performans gösteren programın ESET NOD32 olduğunu duyuran AV-Comparatives, ESET'in bu süreçte yapılan testlerde 11 kez en yüksek başarıyı gösterdiğini, en yakın takipçinin ise 5 kez testlerde başarılı olduğunu bildirdi. ZAMAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area