Ads Area

HP den yeni ürünler

HP devrim niteliğinde kullanım kolaylığı sağlayan ve son kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış yeni ince istemci platformlarıyla bilgi işleme farklı bir boyut getirdi.

Yeni HP t5740 ve t5745 İnce istemci serileri sanallaştırma ortamlarında en İyi PC deneyimini sunacak şekilde tasarlandı. t5740 ve t5745 esnek seri ince istemcilerin en başlıca özellikleri:

* Intel Atom N280 işlemcilere ve GL40 yonga setleri ve bu sayede elde edilen güvenilir ve enerji tasarruflu bilgisayar deneyimi
* HP Esnek Seri İnce İstemciler kolay yükseltme için sekiz USB 2.0 portu ve opsiyonel PCI genişleme modülü
* HP Esnek Serisi ayrıca uyulması zorunlu ENERGY STAR®, EPEAT Silver ve EuP Lot 6 şartlarını tamamıyla karşılıyor.
* HP t5325 Essential Serisi ise, kurulum ve dağıtım deneyimini basitleştiren yeni bir arayüz ile tasarlanmış düşük maliyetli ve enerji verimli bir ince istemci. Bu seri yerel Web erişimi ve temel multimedya desteği sağlayan, sınıfında eşsiz özelliklerden oluşan bir birleşim sunuyor.
* Tüm yeni HP İnce İstemcilerin ortak özelliği, konfigürasyon ve yönetimi izlemesi kolay adımlardan oluşan kurulum araçları içermesi. Linux için ThinPro Kurulum Sihirbazı ve Windows için HP Easy Config yazılımı, müşterilere sadece birkaç tıklama ile sanal ortamları için doğru konfigürasyonları çabucak seçmelerinde yardımcı oluyor.

Bunlara ek olarak, HP ince istemcileri tek bir merkezi veri havuzundan binlerce ince istemciye kadar yeni bağlantıların, özelliklerin, düşük bant genişliğinde eklentilerin ve güncellemelerinin dağıtımını otomatik hale getiren yerleşik hizmet programları da içeriyor.hürriyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area