Ads Area

Microsoft türkiye'de Windows 7 için bir tanıtım etkinliği olarak para ödüllü deney7 adlı bir yarışma düzenliyor

Microsoft'un düzenlediği Deney7, katılanlara hayatlarının macerasını ve ünlü olma imkanını vaat ediyor. "Tüm Türkiye senin kazanman için çalışsın, sen 20 bin TL kazan, onlar da yüzlerce hediye kazansın" şeklinde özetlenen bir yarışma bu. Gerçek zamanlı bir dijital deney olarak isimlendirilmiş. Çünkü bütün yarışma internetten canlı olarak izlenebilecek ve tam bir hafta sürecek!

Bu yarışmaya katılmaya hak kazanmak için farklı özellikleri sergileyerek izleyicilerden destek toplamak gerekiyor. Deney7 jürisi tarafından seçilen 2 kişi 7 gün boyunca özel kabinlerde kalacak. Bu iki yarışmacı 7 gün, 24 saat boyunca canlı olarak takip edilecek ve birbirinden heyecanlı 77 görevi tamamlamaya çalışacak.

Burada yarışmacıların kendi başlarına yapamayacakları görevler de olacak ve burada katılımcılar devreye girecek. Bu sayede hem sevdikleri yarışmacıya destek verebilecekler, hem de sürpriz hediyeler kazanacaklar.

7 günün sonunda kazanan yarışmacı 20.000 TL para ödülü ve büyük ün kazanacak. Ayrıca Microsoft ikinci olan yarışmacı için de bir sürprizi olduğunu belirtiyor.chiponline

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area