Ads Area

3G Mobil İnternet'li Taksitli TOSHIBA Kampanyası

3G Mobil İnternet Paketi alan tüm TTNET müşterilerine, TOSHIBA notebook ve TOSHIBA netbook'lar 24 aya varan taksitlerle.

TOSHIBA NB200 Netbook 64,99 TL * 12 Ay yada 34,99 TL * 24 Ay
TOSHIBA Satellite A300 Notebook 103,99 TL * 12 Ay yada 56,99 TL * 24 Ay

18 Eylül'den itibaren 3G Mobil İnternet Paketi alan tüm TTNET müşterileri TOSHIBA netbook ve notebook'lara kredi kartına 24 aya varan taksitlerle sahip olabilecek.

3G Mobil İnternet'le Taksitli TOSHIBA Kampanyası ile satışa sunulan Toshiba netbook ve notebook'lara kredi kartına 24 aya varan taksitlerle ve çok avantajlı fiyatlarla sahip olabilmek için, TTNET ADSL müşterilerinin 3G Mobil İnternet Paketi almaları yeterli.

3G Mobil İnternet'le Taksitli TOSHIBA Kampanyası'ndan yararlanmak için müşterilerden ek bir taahhüt istenmemektedir. 3G Mobil İnternet Kampanya taahhüdü imzalayarak 3G Mobil İnternet Paketi alan tüm TTNET müşterileri bu kampanyadan yararlanabilecek.

Kampanya kapsamında sadece Axess kredi kartı ile 24 ay taksit yapılmaktadır, World, Bonus, Maximum, ve Card Finans kredi kartları ile 12 aya kadar taksit yapılmaktadır. Kampanyaya kapsamındaki ürünler ve Axess kredi kartı için geçerli olacaktır Daha fazla detay TTNET web sitesinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area