Ads Area

Windows 7'ye Geçme Rehberi

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Windows 7'nin artılarını ve eksilerini araştırdı. Yeni işletim sisteminin Vista'dan daha iyi bir pazar payına sahip olması bekleniyor. Bunun dışında Microsoft, Windows 7'ye oldukça güveniyor.

Kullanıcıların da görüşlerinin çoğunluğu, Windows 7'nin Vista'dan daha iyi olacağı yönünde. Beraberinde birçok yenilik ve özelliklerle gelen Windows 7, Vista'nın arabirimine benzer bir arabirime sahip. Tek farkı; çok daha geliştirilmiş.

Bu bilgiler doğrultusunda herhangi bir Windows kullanıcısının ya da diğer platform kullanıcılarının Windows 7'ye geçiş yapması yerinde bir karar olur mu? Hem evet, hem de hayır. Aradığınız cevabın, kullanım amacınıza göre değişmesinin yanında birtakım sebeplerden dolayı kararınız değişkenlik gösterebilir.

Windows 7 Avantajları

Windows 7 ile birlikte gelen bazı özellikler var ki, tek başlarına bile gayet ilgi çekiciler. Bunlardan biri de; CD'lerinizi tek bir ISO imaj dosyasından Windows 7 ile birlikte yazdırabiliyorsunuz. Bunun için herhangi bir üçüncü parti yazılıma ihtiyacınız olmayacak. Windows 7'nin XP ve Vista'dan daha hızlı olacağını söylemek ise sanıyoruz yanlış olmaz.

Özellikle bellek yönetimi konusunda gerekli ayarlamaları yapılmış bir Windows 7, hız konusunda Vista ve XP'den çok daha iyi sonuçlar verecektir. 1 dakikadan kısa sürede açılan bir işletim sisteminden bahsediyoruz. Bu noktada Windows 7 ile ilgili kötü sayabileceğimiz özellikler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.shifdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area