Ads Area

Hardcore Computer tarafından üretilen Reactor, tamamen yağ içinde yüzüyor

Bilgisayarlarda sıvı soğutmanın nimetlerini yakından tanıyoruz. Sessiz ve oda sıcaklığına çok yakın değerlerde çalışabilen bileşenler, deliler gibi hız aşırtma uygulanan senaryolarda bile makul sıcaklık seviyelerinde kalıyorlar. Hatta bilgisayarı daha iyi soğutmak için bitkisel yağlar içinde (ayçiçeği, mısırözü, soya ve fındık yağı şeyler) yüzdürenleri de görmüştük; ama henüz kimse bunu özel bir kasada toplatıp içine yağını ekleyip satmamıştı. Hardcore Computer tarafından üretilen Reactor, tamamen yağ içinde yüzüyor. Gerekli tüm bağlantı ve düğmeler elbette kasanın dışında.

Nasıl Güncelleniyor?

İsterseniz kasanın içindeki anakart kısmını yağdan çıkartabiliyorsunuz. Ama Hardcore Computer size bunu istediğiniz gibi konfigüre ederek yollayabildiği için fritözlerden nefret edene kadar bu kasayla uğraşmak zorunda değilsiniz. Zaten markete giden annenize on litrelik sıvı yağ siparişi verirseniz, şüphe çekebilirsiniz. Nasıl oluyor da oluyor diyorsanız, ürünün anlatıldığı bir videoyu sizler için bulduk. Görüntülerin sözlerden daha fazla şey anlatacağına eminiz.

Peki Ya Fiyatı?

Hardcore Computer'ın sunduğu Reactor, üzerinde neredeyse doğru düzgün bir parça yokken (Intel E8600 işlemci, 2 GB DDR3 bellek, 500 GB sabit disk ve GeForce 9800 GTX) 3700 dolardan başlayan bir fiyata satılıyor. Eğer içini üçlü SLI için kartlarla doldurup, hiçbir şeyini eksik etmezseniz 10.000 dolara kadar yolu var. Elbette seçime bağlı olarak bu ürünü çılgınlar gibi hız aşırtmalı şekilde satın alabiliyorsunuz. Sonuçta elinizde mümkün olabilen en iyi soğutma sistemlerinden bir tanesi var.

Berkin Bozdoğan - http://shiftdelete.net

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area