Ads Area

Nokia N-Gage, ONE ile mobil oyunculuğun sınırlarını genişletiyor

Deneyimli savaş sanatçısı Tommy Carruthers’in hareketleri ile ‘canlanan’ karakterler eşsiz teknikleri ve farklı stilleri ile oyunseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Nokia Games Publishing tarafından yayımlanan yeni N-Gage oyunu ONE, oyuncularını eşsiz bir ortamda rakipleri ile karşılaşacakları zorlu bir mücadeleye davet ediyor. 3D animasyon ve özelleştirilebilir karakterler ile yüksek kaliteli grafikler sunan ONE, farklı dövüş teknikleri ve stillerini son derece gerçekçi bir şekilde karakterlere uyarlıyor. Bluetooth desteğiyle oyuncuların birbirleri ile yarışıp N-Gage Arena’da puanlarını paylaşarak karşılaştırabileceği bu oyunda Nokia N-Gage başa baş çok oyunculu ve heyecanlı bir deneyim sunuyor.3D performansı ile tanınan ONE, genellikle konsol oyunları ve filmlerde kullanılan aktörlerin hareketlerinin karakterlere uyarlanması tekniğinin avantajlarından yararlanarak eşsiz bir mobil oyun olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Bir savaş sanatçısının hareketlerinin kaydedildiği ve karakterleri anime etmek için kullanıldığı oyun, ‘gerçek’ bir deneyim sunuyor.
ONE oyuncuları New York’un karanlık sokaklarından Karayipler’in egzotik plajlarına kadar dünyanın çeşitli yerlerinde sınanıyor. Yüksek kaliteli 3D grafikler sayesinde oyuncular, savaşçıların kıyafetlerinin hareketlerini dahi görebiliyor. Yedi farklı yerde toplam 30 savaşçı ile karşılaşan oyuncular, online dünya sıralama sistemi ile en iyinin kim olduğunu görebiliyor.milliyetmobil

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area