Ads Area

Datateknik tarafından Türkiye'de üretilen Experden su geçirmez BilgePisi

BilgePisi, tough book özelliği ve su geçirmez klavyesiyle çarpma, düşme ve muhtemel diğer kazalardan etkilenmiyor. Birbirinden eğlenceli tasarımlara sahip BilgePisi'ler, özel kılıfları ve hafiflikleriyle de kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Renkli tasarımı ile dikkat çeken BilgePisi'lerin ekran boyutları 8,9" inç. Dahili webcam, mikrofon ve hoparlör özelliklerine sahip BilgePisi'lerde Microsoft Windows XP Home Türkçe işletim sistemi tercih ediliyor.

İşlemci: INTEL ATOM İŞLEMCİ N270 1.6 GHz
İşletim Sistemi: ORİJİNAL MICROSOFT WINDOWS XP HOME TÜRKÇE
RAM: 512 MB RAM
HDD: 10 GB (2+8 GB) FLASH DISK
Ekran: 8,9" WIDESCREEN LCD
Ses: TÜMLEŞİK HOPARLÖR
: 802.11 B/G KABLOSUZ AĞ BAĞLANTISI
Klavye: SU GEÇİRMEZ KLAVYE
Webcam:DAHİLİ WEBCAM

Fiyat: 449 USD + KDV

Önümüzdeki günlerde tüm Exper satış noktalarında ve teknoloji marketlerde satışa sunulacak olan BilgePisi ile ilgili açıklama yapan Datateknik Pazarlama Müdürü Bülent Onat; "Artık hayatın her anında bilgisayarlarla iç içeyiz. İş yerinde, evlerimizde sürekli kullandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran bu ürünler çocuklarımızın yaşantılarında da çok önemli rol oynuyorlar. Erken yaşta bilgisayarla tanışan çocuklarımız teknolojiyle birlikte büyüyorlar ancak uygun koşullarda gelişime büyük katkı sağlayan bilgisayarın olumsuz etkilerinden onları uzak tutabilmek için çok ciddi çaba sarf etmemiz gerekiyor. BilgePisi'yi oluştururken bu noktadan hareket ettik. Çocuklarımızın zararlı içeriklerden uzak duracakları, eğitim programlarıyla kendilerini geliştirecekleri, kısaca eğlenme ve öğrenmeyi bir arada gerçekleştirebilecekleri bir bilgisayar ürettik" dedi.

800'ü aşkın Exper satış bayisinde ve seçkin satış noktalarında satışa sunulacak Bilge Pisi'ler, Exper'in 7/24 hizmet servisinden de yararlanacaklar.haber7

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area