Ads Area

Nokia, dünyanın lider seyahat bilgi şirketi Lonely Planet ile ortak bir çalışma başlattı

Artık seyahat tutkunları Nokia Maps aracılığıyla Lonely Planet içeriğine ulaşabilecek.

Şu an için 100"den fazla mekan bilgisine sahip olan ve yeni mekanların da eklenmeye devam ettiği Lonely Planet içerikli Nokia Maps, dünyanın en popüler turistik mekanlarını kapsıyor. Bundan böyle Lonely Planet rehberleri, Nokia Maps kullanıcılarına gittikleri yerlerde nerede yemek yemeleri, alışveriş yapmaları ya da uyumaları gerektiği konusunda yardımcı olacak, gece yaşamı ve popüler mekanlara dair bilgiler sağlayacak.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada Nokia yetkilileri, “Macera ve bağımsızlık kelimeleri ile eşanlamlı olan Lonely Planet, gezginler ve seyahatseverler arasında çok ünlü bir marka. Nokia Maps kullanıcılarımızı, bu markanın sunduğu lokal mekanlar ve uzman tavsiyeleri ile buluşturacağımız için heyecanlıyız. Böylece Nokia, yenilikler sunmaya ve kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Lonely Planet CEO"su Stephen Palmer ise “Bu anlaşma ile Lonely Planet her an, her yerde ulaşılabilecek bir içeriğe dönüşüyor. Böylece gezginlerin sık sık kafalarını karıştıran "bugün nereyi keşfetsem?" ya da "bugün nerede yemek yesem?" gibi sorulara biz cevap vereceğiz. Nokia ile birlikte her geçen gün daha çok gezginin dünyası ile bir bağ kurmuş olacağız” diyor.

Nokia Maps 2.0, Navteq ve TeleAtlas"ın sunduğu vektör haritaları kullanıyor ve 70"den fazlasının navigasyon tuşları ile gezilebildiği 200"ün üzerinde ülkeyi kapsıyor. Haritalar İnternet aracılığıyla cihazlara direkt olarak yüklenebiliyor ya da bir bilgisayar üzerindeki Nokia Map Loader (harita yükleme donanımı) aracılığıyla elde edilebiliyor.

Nokia Maps 2.0 ve Map Loader, belirlenen bazı cihazlar için ücretsiz* olarak sunuluyor. Yükleme işlemleri ve daha fazla ayrıntı için www.maps.nokia.com adresi ziyaret edilebilir.

*Şartlar ve koşullara tabidir. Veri aktarımı ücretlendirilebilir.
(A1Haber)

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area