Ads Area

DorukNet, IPv6 teknolojisine AcademyTech ile hazırlanıyor

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan IPv4 standardının günümüz ihtiyaçlarına yeterince cevap verememesi nedeniyle geliştirilen IPv6, işletmelere ve operatörlere daha iyi yönetilebilirlik ve güvenlik imkanı sunuyor. Bilgi teknolojileri eğitimi pazarının önde gelen firmalarından AcademyTech, kurumsal pazara yönelik olarak IPv6 eğitimlerine DorukNet teknik ekibi ile başladı.

Kurumsal internet servis sağlayıcı pazarının önde gelen kuruluşlarından olan DorukNet, 5 gün süren eğitim sonrasında IPv6 teknolojisini hem Doruknet altyapısına hem de müşterinin ağ altyapılarına uyarlama yeterliliğine sahip oldu. 10 DorukNet çalışanının katıldığı eğitim sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.

AcademyTech eğitmenleri tarafından verilen IPv6 eğitimi sayesinde teknolojideki son gelişmeleri DorukNet altyapısına entegre edebileceklerini söyleyen DorukNet Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Vuslat ARHAN, “Kuşkusuz ki IPv6, ağ teknolojileri konusunda önümüzdeki yılların en önemli standardı haline gelecek. AcademyTech’in uzman eğitmenleri sayesinde DorukNet olarak bu yeni standardı müşterilerimize sunmak için gerekli eğitimlerimizi tamamladık” dedi.

IPv6 teknolojisinin daha gelişmiş yönetim ve güvenlik özellikleri sunduğunu ve önümüzdeki dönemde bu teknolojiyi uygulayan kurum sayısının hızla artacağını belirten AcademyTech Genel Müdürü Özcan Yıldız ise “AcademyTech olarak eğitimlerimizi pazardaki gelişmeler ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda planlıyoruz. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kaçınılmaz olarak IPv4’den IPv6’ya geçiş yaşanacak. Biz kurumlara bu geçiş sırasında ihtiyaç duyacakları eğitimi vermek için bugünden hazırız” diye konuştu.haber7

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area