Ads Area

Creative, Sound Blaster play


Creative, Sound Blaster markasıyla ses kartı ilk icat edildiğinden bu yana dijital ses ürünleri üreten bir marka. Ses kartları, müzik çalarlar gibi sürekli küçülüyor. Bu şekilde gittikçe küçülen harici ses kartları usunca bir süredir USB'den doğrudan bağlanıyor.
Geçtiğimiz aylarda dünyada duyurulmadan önce inceleme fırsatı bulduğumuz X-Fi Go! ürününün çok daha ekonomik ve basit bir ürün olan Sound Blaster Play! tek bir USB bağlantısıyla size temiz ve güçlü ses verebiliyor.
Üzerinde sadece bir mikrofon ve kulaklık/hoparlör bağlantısı olan Sound Blaster Play! gördüğümüz kadarıyla dünyanın bazı yerlerinde satışa sunulmuş durumda.
Sound Blaster Play oldukça küçük bir ürün. Dışarıdan bakınca zaten birçok kişiye "Creative de USB bellek üretmiş" dedirtiyor.
Üzerinde iki tane bağlantı mevcut. Bunlardan birisi çıkış bir tanesi ise giriş. Bağlantılar standart 3,5 mm bağlantı.
Ürünün yanında, en azından bize ulaşan üründe, çok fazla aksesuar görmedik. Sadece kapağını açıp USB'den bağlıyorsunuz. Ürünün kutu içeriğinde neler olacak, Creative'den öğrenilebilir.
Bağlantılar takılmışken ürün bu şekilde görünüyor. Fotoğrafta Sound Blaster Play! ürününe bir mikrofonlu kulaklık seti bağladık.
Bağlantıları daha yakından görüyoruz. Üçüncü bir çıkış için zaten yer yok.shifdelete/haber7

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area