Ads Area

Supreme FX X-Fi ses kartına sahip ASUS ROG Maximus II Formula ile olağanüstü oyun ve overclock deneyimine hazır olun


Dünyanın lider anakart üreticisi ASUS, her zaman en iyisini arayan oyuncular için ASUS ROG Maximus II Formula serisi anakartları duyurdu. P45 yongaseti ve DDRII gibi son teknoloji ürünleriyle donatılmış olan bu anakart mükemmel oyun performansı sunuyor. Dahili SupremeFX X-Fi ses kartı buna paralel şekilde gerçekçi ve temiz ses çıkışı sağlarken, CPU Level Up teknolojisi işlemcinin saat hızını karmaşık ayarlara gerek kalmadan düzenleyerek bilgisayarın hızını arttırıyor. Tüm bunların yanında Extreme Engine güç tasarımı, sistemin kararlı çalışması için gerilimi ayarlayarak seçilen BIOS ayarlarına göre düzenleme yapıyor.
SupremeFX X-Fi ile Yüksek Kalitedeki Ses Republic of Gamers (Oyuncu Cumhuriyeti –ROG) markası en iyi oyunculara rakipsiz oyun deneyimi sunmak için yaratılmıştır. Aynı etikete sahip ROG Maximus II Formula, üst düzey bir ses kartı olan SupremeFX X-Fi ile beraber geliyor. ADI 2000B ses kodlayıcısı (codec), Creative X-Fi yazılımı, CMSS3D ve Crystalizer teknolojileri ile otantik EAX ses efektleri desteği sayesinde etrafınızı çevreleyen gerçekçi ve üç boyutlu ses efektleri ile kendinizi oyunun içinde hissediyorsunuz.

CPU Level Up İşlemcinize Sınıf Atlatır
CPU Level Up teknolojisiyle oyuncular işlemcilerinin hızını kendi ihtiyaçları doğrultusunda ve karmaşık overclock ayarlarıyla uraşmadan rahatlıkla arttırabiliyorlar. Bunun için tek yapmaları gereken BIOS’ta bulunan işlemci listesinden bir model beğenmek. Bu seçim yapıldığı anda belirlenen hız için gerekli tüm ayarlar otomatik olarak yapılıyor ve işlemci o hızda kararlı bir biçimde çalışıyor. İşlemciye overclock uygulamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Extreme Engine Tasarımıyla Yüksek Hızlarda Mükemmel Kararlılık
ROG Extreme Engine ASUS’un köklü mühendislik deneyiminin son ürünlerinden bir tanesi. Extreme Engine, meraklısına büyük oranda overclock yapma imkanı tanıyan çok fazlı (multi-phase) güç devresi tasarımından meydana geliyor. Rakamlarla belirtmek gerekirse bu tasarımda 16 faz işlemciye, 2 faz belleğe ve 3 faz da kuzey köprüsüne aittir. Bir yonganın veya işlemcinin güç devrelerindeki faz sayısı ne kadar çok olursa, normalden yüksek hızlarda aynı derecede kararlı çalışıyor. Üstelik bu çok fazlı Extreme Engine tasarımı kullanıcıların BIOS’tan daha yüksek gerilim değerleri seçmelerine imkan tanıyor. Bununla beraber Extreme Engine sayesinde güç verimliliği %96’ya ulaşırken, boşta çalışmada otomatik güç kısma özelliği sayesinde büyük oranda enerji tasarrufu sağlanıyor. milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area