Ads Area

Toshiba profesyonel kullanıcılar için gelistirdigi yeni akıllı telefonu Portégé G910’


Toshiba profesyonel kullanicilar için gelistirdigi yeni akilli telefonu Portégé G910’u satisa sunacagini açikladi. Windows Mobile 6 Professional kullanan G910 Powerpoint, Word, Excel ve Outlook gibi programlardan olusan tam sürüm Microsoft Office™ çözümlerine sahip. Bunun ötesinde G910’da bulunan parmak izi sensörü ile bilgileriniz güvende. G910 yerlesik GPS özelligi ve 3” genis ekrani ile beklentilerinizin çok ötesinde.
Portégé G910 ile isterseniz isle, isterseniz eglence ile iç içesiniz. E-postalarinizi yönetin, sirketinizin intranet’ine erisin ya da ofis dokümanlari ile çalisin. Tabi eglenceye de vakit ayirin Windows Media Player ile müzik dinleyin , film izleyin. G910 is hayatinizla eglence arasindaki dengeyi saglamanizda size yardimci olacak muhtesem bir telefon.
G910’un sofistike tasarimi ve QWERTY klavyesi size mini bir dizüstü bilgisayar ile çalisiyormussunuz hissi verecek. Telefonunuzdaki tüm bilgilerin güvende olacagindan emin olabilirsiniz çünkü G910’da biometrik parmak izi güvenligi mevcut. Yani siz istemediginiz sürece kimse telefonunuzu kullanamiyor.
Yerlesik GPS fonksiyonu ile gideceginiz lokasyonun yerini kolaylikla bulabiliyorsunuz. 3” genis dokunmatik ekrani ile tek bir seferde daha fazla bilgiyi yüksek çözünürlügü ile standart QVGA ekranlardan 5 kat daha kaliteli görüntüleyebiliyorsunuz
Portégé G910’un diger özellikleri arasinda , 2 megapixel kamera, video telefon görüsmeleri için ikinci bir kamera, Wifi, HSDPA gibi baglanti seçenekleri ve microSD kart destegi gibi özellikler bulunuyor.
Portégé G910 ile dünyanizi yaninizda tasiyin. milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area