Ads Area

Sony Ericsson W380i



Boyut
92.0 x 49.0 x 16.0 mm
3.6 x 1.9 x 0.6 inç
Ağırlık
100.0 gr
3.5 oz

Ekran
176x220 pixel
262.144 renkli TFT
Bellek
Memory Stick Micro™ (M2™) support
14 MB Phone Memory
Memory Stick Micro™ (M2™) desteği (2GB 'a kadar)
Telefon belleğinin gerçek boş kapasitesi, telefonun önyapılandırmasına bağlı olarak değişebilir.

Sevdiginiz parçalari gittiginiz her yere, her zaman yayinizda götürün. W380i yalnizca bir cep telefonu degildir. Ayni zamanda tasinabilir bir müzik cihazidir.

Telefonla birlikte müzik, fotoğraf ve video klip yönetim yazılımını içeren bir CD alırsınız. Telefonunuza müzik, video, fotoğraf aktarın ya da alın.

Dış yüzeyde tuş kilidi
Müzik düğmeleri dış yüzde - ya yanlışlıkla dokunursanız ve müzik istemeden çalmaya başlarsa? Endişelenmeye gerek yok. Tuş kilidi bile W380i'yi sorunsuz çalıştıracak şekilde tasarlanmıştır. Açmak için bir dokunuş yeterli.

MMS - Resimli Mesaj
Bulunduğunuz yerin fotoğrafını çekin, bir kutlama mesajı kaydedin ya da yazın, MMS özelliğine sahip herhangi bir telefona veya e-posta adresine gönderin. MMS ile hem resim, hem metin, hem ses, hem de video gönderebilirsiniz.

RSS veri kaynakları
Seçilmiş Web sitelerinden ve bloglardan son dakika haberlerini ve başka içerik öğelerini almak için telefonunuzu kullanın. RSS akışına abone olun ve bilgiler size ulaşmasına izin verin. Yeni içerik, bekleme modunda ana ekranda kullanılabilir.

Entegre kamera
Ekranlı vizöre, özel menülere, telefondaki görüntüleme ve mesajlaşma özellikleriyle doğrudan etkileşim özelliğine sahip dahili dijital kamera.

Daha fazla detay için tıklayınız

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area