Ads Area

Red Dot tasarim ödüllü BenQ T60


Telefonun metalik dokusuna parlaklik ve isilti katacak sekilde kesme elmas biçiminde tasarlanmis 5 yön tusuna sahip parlak ve paslanmaz çelikten yapilmis BenQ T60, görsel açidan zarafeti yansittigi gibi cep ve çantada da kolayca tasinabiliyor. Kalemler, para klipsleri ve kartvizitlikler gibi cep telefonu boyutundaki lüks aksesuarlarin çizgisinde ve modaya uygun sekilde tasarlanmis olan T60, uygun fiyatiyla sundugu birçok farkli fonksiyonu sayesinde günümüz dijital yasam tarzini daha da üst düzey bir noktaya tasiyor.

Istenmeyen çagrilari engelleyebilen, kullanisli ve yerlesik bir kara liste fonksiyonuna sahip olan T60, önceden belirlenen bir saatte kayit yapma özelligi olan entegre FM radyosu, 24 mp kapasiteli dahili bellegi, microSD kart yuvasi, aralarinda MPEG4, MP3, AMR, MIDI ve SP-MIDI’nin de bulundugu çesitli müzik dosyasi formatlarini çalabilme özelligi sayesinde kullanicilara mükemmel multimedya deneyimini yasatiyor.

T60, stereo ses özelligine sahip Bluetooth (A2DP), uzaktan kumanda (AVRCP) destegi ve USB baglanti imkaninin yani sira 200 saat bekleme ve 3 saat konusma olanagi sunan bataryasiyla da dikkat çekiyor.
milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area