Ads Area

Kodak EasyShare Z1085 IS


Kodak EasyShare Z1085 IS dijital fotograf makinesi son derece özel fonksiyonlari sayesinde görüntü kalitesi yüksek fotograflar elde etmenizi sagliyor. Kolay tasinabilir özelligi ile en zorlu kosullarda en güzel fotograflari çekmenize olanak taniyor.
Kodak EasyShare Z1085, yüksek ISO ile (12,800’e kadar*) düsük isik kosullarinda ve hizli hareketlerin oldugu durumlarda tüm ayrintilari yakaliyor. Yaratici akilli çekim özelligi sahneyi otomatik olarak belirliyor ve çekilen ortam ne olursa olsun harika bir fotograf için gerekli düzenlemeleri yapiyor. 10 MP ile 76 x 102 cm’e kadar (30"x 40") baskilar alinabiliyor. Yüz algilama teknolojisi, yüzleri belirliyor ve gerekli fotograf makinesi ayarlarini yapiyor. Pek çok pil seçenegi ile fotograf makinesi gücünden hiçbir sey kaybetmiyor ve her bir kareyi yakalamanizi sagliyor.
Optik görüntü sabitleme özelligine sahip 5X Schneider-Kreuznach Variogon optik zoom objektif ile net, düzgün pozlar elde ediliyor. Kodak Perfect Touch teknolojisini kullanarak, fotograf makinesi üzerinde daha büyük, daha parlak, daha canli fotograflar olusturuyor.
Dogru pozu yakalamak için gelistirilen çoklu sahne ve renk modu seçenegi arasindan manuel olarak seçim yapilabiliyor.
Fotograf makinesi üzerindeki Paylas butonu (Share) ve Sevdiklerim (Favoriler) özelligi ile özel fotograflari kullanicilar hep yaninda tasiyabiliyor. milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area