Ads Area

General Mobile G777 299 YTL'den satılacak


Geçen yıl CEBIT'te görücüye çıkan ve video izleme olanağı da tanıyan teknolojisi ile geçtiğimiz ay Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden icat ve yenilik ödülünün sahibi olan G777, 13 Haziran'da başlayan kampanya ile 699 YTL yerine 299 YTL'den satılacak.

G777 Karne Kampanyası 15 Temmuz'a kadar devam edecek. General Mobile, telefonda istenen her yerde sinema izlemeye olanak tanıyor.

G777 mobil izleyici, Mis SMS ile kullanıcısına ait bilgileri korurken, kutusunda yer alan video gözlükleri ile istenen her yerde sinema izleme keyfi yaşatıyor.

General Mobile G777, 2 GB hafızası ile istenen filmi telefona indirmeye olanak sağlarken standart aksesuar olarak kutusunda yer alan video gözlükleri ile beyaz perdeyi cebe taşıyor. Ayrıca mobil izleyici özelliği nedeniyle telefon çalınsa bile başkasının kullanımına izin vermiyor.

G777'nin mobile izleyici özelliği telefon çalınıp başka bir kart takıldığında daha önceden telefona kaydedilen numaraya bir mesaj göndererek durumu kullanıcıya bildiriyor ve telefonu kilitleyerek çalan kişinin kullanmasına izin vermiyor.

Teknik Özellikler


:: 95 gram ağrılık
:: WAP, GPRS, Bluetooth
:: 220 dakika konuşma 180 saat bekleme süresi
:: 3.0 megapixel kamera
:: 2.4'',TFT,QVGA 320*240 dkran
:: Arkaplan sesleri
:: El feneri
:: 2 GB hafıza kartı
:: MP3(MP3/WAV/AMR/WMA/AAC/AAC+)
:: USB Storage bellek
:: T-Flash kart desteği
:: Video oynatıcı, kaydedici (MPEG4,3GPP)
:: USB Şarj.
haber7/shifdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area