Ads Area

Sony Computer Entertainment America’nin gelistirdiği God of War video oyununun yeni PlayStationPortable (PSP) sürümüGod of War: Chains of Olympus..

Sony Computer Entertainment America’nin Santa Monica Stüdyolari tarafindan 2005 yilinda çikarilan ve aldigi birçok “Yilin Oyunu Ödülü” ile bir efsaneye dönüsen God of War™ video oyununun yeni PSP sürümü God of War™: Chains of Olympus, oyun tutkunlari ile bulusuyor.

Daxter™’i PSP™’ye (PlayStation®Portable) kazandiran yaratici ekip olan Ready At Dawn Stüdyolari ve Sony Computer Entertainment America’nin Santa Monica Stüdyolari tarafindan gelistirilen yeni God of War™: Chains of Olympus ayrintili grafikleri, inanilmaz animasyonlari ve büyük begeni toplayan God of WarTM oyun tarzi ile yeni bir heyecan sunuyor.

Yeni God of War™: Chains of Olympus’ta Kratos, karisini ve kizini öldürmek üzere aldatildiktan sonra Ares’e olan hizmetini sorgulamaya basliyor. Geçmisindeki günahlarindan arinmak amaciyla Ghost of Sparta, tanrilar için yillarca izlenecek bir savunucu olmayi taahhüt ediyor ve kendi ordusunun Olympos adina verdigi mücadelenin antik dünyada efsanevi olmasini sagliyor.

Oyunda Kratos, karisi ve kizinin ruhlarini bulmak için Hades’e gidiyor ve oyunculari hiçbir ölümlünün daha önce yürümedigi topraklara götürüyor. Kratos bu topraklarda, Grek mitinin en korkulan yaratiklari ile yüzlesiyor ve sonunda kendi sahsi bedeli ile antik dünyanin yok olmasini önleme arasinda bir seçim yapmak zorunda kaliyor…

PSP’de Epik Oyun Tarzi
Yeni God of War™: Chains of Olympus ile oyun severler PSP’de daha önce hiç görülmeyen dramatik kamera açilari ve epik bölümler ile karsilasiyor.

Mitolojik Yolculuga HazirlaninYeni oyunun öyküsü ilk God of War™ oyunundan daha önceki bir zamanda geçiyor. Oyuncular, Kratos'un Olympus tanrilarina olan on yillik köleligi boyunca yaptigi yolcugu yasiyor.

Yeni Savas Hareketleri ile Heyecan Dorukta
Oyun ile birlikte gelistirilen yeni acimasiz savas hareketleri heyecani zirveye çikariyor.

Kesfetme Zamani Geldi:
Oyun, Hades’in kapilarindan Tartarus’un derinliklerine kadar oyunculari Grek mitoloji dünyasinda dolastiriyor. Oyuncular tamamen yeni yaratiklarla karsilasiyor ve epik savaslara dahil oluyor.

Zorlu Bulmacalar Sizleri Bekliyor:
Oyuncular antik dünyayi kesfederken, öyküye islenen zorlu bulmacalardan olusan bir labirentte geziniyor.mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area