Ads Area

Samsung 6 Serisi LCD TV


6 Serisi olarak adlandırılan yeni ürünlerde kullanılan kristal malzeme, standart televizyon yaklaşımını yıkarak, ışıkta renk değiştiren özel tasarımı ile sektöre bir ilk daha kazandırıyor.

Panelde kullanılan kırmızı ve siyah arasında değişen renk ile sofistike bir tarz oluşturulmuş modellerde kullanılan kristal malzeme, dokunulduğunda yumuşaklık hissi de uyandırıyor.

Lüks Otomobillerdeki Malzeme Kullanılıyor

Kristal tasarıma sahip modellerde kullanılan materyal sadece BMW ve Mercedes gibi üst segment otomobil markalarında görmeye alıştığımız materyal.

Bu sayede hem ortamdaki ışığı kırarak gözleri rahatlatan bir etki yakalıyor hem de parmak izi tutmayan ve darbelere karşı sağlam duran yapısıyla öne çıkıyor.

Ergonomik Tasarım

Dokunmatik tuş paneline sahip serideki hoparlörler, görüntüyü bozmayacak ve ses kalitesini daha da arttıracak şekilde alt tarafa yerleştirilmiş. 6 Serisi'ndeki ürünler geniş ekran seçenekleri ile farklı ortamlara ve mekanlara uyum sağlıyor.

19 ile 52 inç arası değişen Full HD LCD televizyonlar 50.000:1 kontrast oranıyla birlikte gerçeğe en yakın görüntü ve renk kalitesi sunuyor haber7

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area