Ads Area

Panasonic’in PT-F200NTE, PT-D5700E ve PT-LB51NTE model projektör


Farklı ışıklı ortamlara uyum sağlayan, birden fazla görüntü kaynağına bağlanma özelliğine sahip, kendi bakımını otomatik olarak yapabilen ve bulunduğu alan dışından da kontrol edilebilen projektörler, iş dünyasına büyük avantaj sağlayacak.

Ofis ve konferans sunumları için kullanılacak projeksiyon cihazlarında pek çok faktör önemli. Görüntünün çoğunlukla metin ve grafiklerden oluştuğu, salon içindeki ışığın kontrol edilemediği ve ağırlıklı olarak Powerpoint veya Flash sunumların kullanıldığı toplantılarda kullanılan projektörle doğru orantılı bir performans sergilenir. Bütün bunlar göz önüne alındığında satın alınacak projektörün taşınabilir olması, ışığının yeterince güçlü ve çözünürlüğünün yeterli olması büyük önem kazanır.

Panasonic tarafından Türkiye pazarına yeni sunulan PT-F200NTE, sahip olduğu Daylight View 4 özelliği sayesinde, 3.500 lümen ışık gücünü ortam ışık yoğunluğuna göre %50 azaltma veya yükselme özelliğine sahip bulunuyor. Bu sayede aydınlık ortamlarda daha iyi görüntü elde edilmesi imkanı sunarken, ışık yoğunluğunun daha az olduğu ortamlarda da enerji tasarrufu sağlıyor.

Panasonic PT-F200NTE, kendi bakımını otomatik yapıyor

Toplantı odası, konferans salonu vb. büyük salonlarda karşılaşılan başlıca problem, cihazların bakımlarının zamanında yapılamaması veya yapıldığı zamanda da çok zorluk çıkarmasıdır. Panasonic tarafından geliştirilen ARF (Auto Rolling Filter) teknolojisi sayesinde PT-F200NTE projeksiyon cihazı, kendi bakımını otomatik olarak yapıyor. Üretim aşamasında yapılan testlerde çok kirli ortamlarda dahi yüksek performans sunduğu tespit edilen cihaz, yeni lamba teknolojisiyle çok daha uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor. Yeni sistem lamba, performans düşmelerine izin vermiyor.

Cihazda bulunan 2x zoom sayesinde çok geniş alanlarda rahat kullanım imkanı tanıyan PT-F200NTE; kolay ve pratik montaj, yatay ve dikey lens shift ile de oldukça kullanışlı.
Cihazlar, LAN girişi sayesinde merkezi bir noktadan da kontrol edilebilme kolaylığına sahip. Projektörün üzerinde bulunan giriş ve çıkışlar sayesinde birçok görüntü kaynağına bağlanılabiliyor.

Panasonic PT-D5700E, 7 gün 24 saat hizmetinizde

DLP teknolojisi ile üretilen PT-D5700E projeksiyon cihazı, yüksek ışık gücü, kontrast ve çözünürlük özellikleri ile konferans salonlarında yüksek görüntü kalitesini sağlıyor. Özellikle Panasonic patentli sıvı soğutma sistemi ile 7 gün 24 saat aralıksız kullanma imkanı da sunuyor.

2000:1 kontrast oranı, Vivid Colour Control ile birlikte '3D Colour Management System’ özellikleri, projeksiyon cihazının mükemmel resim kalitesi sunmasını sağlıyor. Çift lamba özelliği ile kesintisiz ve problemsiz sunum yapma imkanı verirken, LAN özelliği sayesinde bilgisayar ve cep telefonu ile cihazın durumu kontrol edilebiliyor. Ayrıca bu özellik, cihaza bulunduğu alan dışından da kontrol edilebilme imkanı veriyor.

Konferans salonlarında mesafe problemi PT-D5700E'nin geniş lens seçenekleri ile ortadan kalkıyor. Lens mesafesi opsiyonel seçenekler ile 0,7 m ile 103.6 m mesafeye kadar çıkabiliyor.

Son dönemde birden fazla projektör görüntüsünün birleştirilmesi ile yapılan EDGE BLENDING, PT-D5700 projeksiyon cihazında standart olarak bulunuyor. 2 veya daha çok parçaya bölünmüş görüntülerin kusursuz bir şekilde birleştirilmesini sağlayan bu teknoloji sayesinde RENTAL uygulamalarda çok rahatlıkla kullanılabiliyor.

Sinema salonlarının yeni gözdesi

Cihazın kullanılma alanı sadece iş uygulamaları, konferans salonları ve RENTAL alanlarla sınırlı değil; bunların dışında sinema salonlarında da kullanılabiliyor. Full 10bit resim prosesi, 3D renk yönetim sistemi, dinamik keskinlik kontrol yönetimi, progressive sinema tarama, vivid color gibi özellikler sayesinde çok kaliteli resim oluşturuyor.

Panasonic PT-LB51NTE, aynı anda 16 PC’den görüntü yansıtabilen kablosuz projektör

PT-LB51NTE, hızlı kablosuz veri transferine imkan sağlayan taşınabilir bir projektör. XGA LCD Projektörleri serisinde yer alan bütün modellere dahil edilen Panasonic Daylight View2 teknolojisi, gün ışığının daha fazla olduğu ortamlarda görüntünün yeterli aydınlıkta ve netlikte olmasını sağlıyor. Dahili sensör sayesinde çevredeki ışığa göre ayarlama yaparak perdedeki parlaklığı %50 oranında artırabiliyor.

Projektörlerin “Built-in Function” özelliği, bağlantının kopması durumunda otomatik olarak yeniden kurulmasına yardımcı oluyor. QVGA boyutundaki hareketli resim dosyalarını akıcı bir şekilde 30 fpsde gücünde gösterebiliyor.

Kablosuz kullanıma elverişli projektörler, Powerpoint sunumlarını hareketli görüntüler ve ses efektleriyle zenginleştirme imkanı da sunuyor. Bu özelliklerinin yanı sıra “multi-live” moduyla aynı anda 16 PC’den görüntü yansıtabiliyor.

Hızlı ve kolay kullanım için tasarlanan PT-LB51NTE, SPEED START sayesinde, düğmeye basıldıktan 2 saniye içinde görüntüyü yansıtıyor. Serinin REAL-TIME KEYSTONE CORRECTION özelliğiyle otomatik olarak dikey ayarlamaları seziyor ve anında Keystone Correction’ın optimum görüntü gelişimini sağlıyor. milliyet bilim teknoloji

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area