Ads Area

Panasonic, Olimpiyat tarihinde bir ilki gerçeklestirerek tüm yayınlari HD formatında dünyaya sunacak

Panasonic teknolojisi sayesinde 2008 Pekin Olimpiyatlari, farkli yarisma merkezlerinden gerçeklestirilecek TV yayinlarinin dogrudan HD kalitesinde yapilacagi ilk olimpiyat organizasyonu olacak.

Olimpiyatlar’in 20 yildir video ve ses sistemleri alaninda resmi ortagi olan Panasonic, 8 Agustos’ta baslayacak olan 2008 Pekin Olimpiyatlari’nda bir ilke imza atacak. Panasonic, organizasyonun tamamini HD formatinda kaydederek tüm dünyada yayinlayacak.

Olimpiyat Oyunlari’nin coskusunu dünya çapinda milyarlarca televizyon seyircisine aninda hissettirmeyi amaçlayan Panasonic, oyunlar boyunca tarihe geçecek anlari, atletlerin yüz ifadelerini ve bir milimetrenin bile çok sey ifade ettigi detay görüntüleri yakalayarak HD yayin kalitesinde dünya ile paylasacak.

Panasonic, Solid State teknolojisini kullanarak gerçek zamanli görüntü ve ses depolama imkani saglayan DVCPRO P2 HD kamera serisini Pekin Olimpiyatlari’nin resmi kayit ekipmani olarak belirledi. Olimpiyatlar’in tamamini ve herkesin heyecanla bekledigi açilis/kapanis törenlerini bütün dünya ile 1080/50i Full HD (yüksek çözünürlük) kalitesinde paylasacak olan Panasonic, genis ekrani ve yüksek görüntü kalitesiyle Viera düz ekran HD TV teknolojisi ve Home theather sistemiyle bu heyecani evlere de tasiyacak. Panasonic, ayrica Diga DVD kaydedicileriyle Olimpiyatlar’in unutulmaz anlarini tekrar tekrar izleme imkani sunacak.

Uluslararasi Olimpiyat Komitesi’yle olan ortakligini 2016’ya kadar sekiz yil daha uzatan Panasonic, bu yil “Sharing The Passion” (Tutkuyu Paylas) slogani ve sundugu teknolojik destekle 2008 Olimpiyat Oyunlari’nin basarisini pekistirmeyi hedefliyor.

Panasonic güvenlik teknolojisi Olimpiyat’larda!
Olimpiyatlar’in kamera ve güvenlik sistemini de kuracak olan Panasonic, çesitli alanlara toplam 2.000 birim gözetim kamerasi sistemi monte edecek. 250 kayit cihazi, 100 video kamera, 1.500 monitör ile bütün organizasyonun gözü ve kulagi olacak olan Panasonic’e Olimpiyatlar’in güvenlik ve emniyeti de emanet edildi.

Super Dynamic III (SDIII), color PTZ (pan, tilt ve zoom) kameralari gibi Panasonic’in en yeni güvenlik ürünleri, Ulusal Kongre Merkezi, Uluslararasi Yayin Merkezi, Eskrim Salonu, Pekin’deki Laoshan Velodrom’u ve Tianjin Olimpiyat Merkezi Stadyumunu da içeren mekanlarda güvenligi saglayacak. Dis hava sartlarindan etkilenmeyen SDIII serisi dis mekan ve iç mekan kameralari, 128x dinamik menzilli, yüksek duyarlilik ve yüksek çözünürlük özelligiyle yüksek kaliteli, net görüntüler elde ederek, güvenligi maksimum düzeyde tutacak.milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area