Ads Area

HP iPAQ 614 cep bilgisayarı, üçüncü nesil (3G) bir cep telefonu olmasının yanı sıra, kullanıcılarının e-postalarına ve internete girmeyi saglıyor


HP iPAQ 614 cep bilgisayarının tanıtım toplantısında HP Türkiye Kişisel Sistemler Ülke Müdürü Artun Ayvat, son yıllarda kablosuz bağlantı teknolojileri alanında Türkiye'de önemli gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Ayvat, "HP olarak, gerek iPAQ cep bilgisayarları, gerekse bu ürünlerde bulunan anında lider iş ortaklarımız ile birlikte sunduğumuz yazılımlar sayesinde müşterilerimize en gelişmiş çözümleri sunuyoruz" dedi.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Selim Zafer Ellialtı da, Windows Mobile 6 işletim sistemine sahip HP iPAQ 614 cep bilgisayarının, dışarıdaki kurum çalışanları ile etkin iletişim ve veri alışverişi sağladığını söyledi.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Cep Bilgisayarları Ürün Müdürü Eren Arman ise, HP iPAQ 614 cep bilgisayarının, şirket sistemleri ile tam anlamıyla entegre olduğunu ifade ederek, "Telefon olarak son derece rahat bir kullanım sağlayan HP iPAQ 614, üstün ve kolay kullanımlı navigasyon özelliği ile de yeni yerler keşfedilmesine olanak tanıyor. 3MP kamerası ve dev ekranı sayesinde fotoğraf çekmeyi de keyfe dönüştüren bu cihaz, 3G ve HSDPA 7.2 gibi günümüzün en yeni teknolojilerini de destekliyor" dedi.

HP iPAQ 614 cep bilgisayarı, Windows Mobile 6 Professional işletim sistemini kullanırken, bilgisayarın dokunmatik ekranı Word, Excel, PowerPoint ve Outlook uygulamaları için kullanım fırsatı sunuyor.
HP iPAQ 614 cep bilgisayarının piyasa satış fiyatı, 649 dolar artı KDV olarak belirlendi.haber7

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area