Ads Area

Zemana AntiLogger’ın, Anti-WebCam Logger Modülü satışa sunuldu

Zemana Bilişimden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zemana AntiLogger, markası ve türü ne olursa olsun bilgisayara bağlı webcam’i uzaktan izinsiz açarak, kötü amaçlarla gizli görüntü kaydedebilen zararlı yazılımları, Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen, "Zemana Antilogger"ın Anti-WebCam Logger modülü ile fark edip, kullanıcılarını hırsızlık ve şantaj gibi büyük tehlikelerden koruyor.

Webcam logger olarak tanımlanan zararlı yazılımlar, gizlice web
kameralarına bağlanarak görüntü kaydı alıp, internet üzerinden bir merkeze gönderebiliyor ve bu işlem için web kamerasının açık olması da gerekmiyor. Bazı zararlı yazılımlar, web kamerası kapalı olsa bile gizlice görüntü kaydı alabiliyor.

Zemana Bilişim tarafından geliştirilen Zemana AntiLogger, webcam logger zararlı yazılımlarının tüm saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş sezgisel özellikleriyle, bir "zararlı yazılım veritabanı"na ihtiyaç duymadan, hem bilinen, hem de yeni ortaya çıkmış bilinmeyen bu türden zararlıları fark edip engelliyor.

İngilizce ve Türkçe dil seçenekleri bulunan Türkiye’nin "ilk" bilgi
güvenliği yazılımı Zemana AntiLogger Türkiye ile aynı anda tüm dünyada satışa sunuldu. Zemana AntiLogger, Anti-KeyLogger da dahil 6 farklı modülü sayesinde bilinen ve bilinmeyen tüm riskleri, "sezgisel" biçimde fark edip, özel bilgileri hırsız yazılımların saldırılarından koruyor.

Zemana AntiLogger test sürümü ve yazılımla ilgili ayrıntılı bilgiye
Zemana Bilişim Teknolojileri’nin, www.zemana.com internet adresinden ulaşılabiliyor.
milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area