Ads Area

sony 16GB’lik Memory Stick PRO Duo™geliştirdi

Sony, gelistirdigi yeni 16GB’lik Memory Stick PRO Duo™ kayit medyasi ile kullanicilarin veri depolama sorununa daha fazla kapasite, hiz ve kolaylik sunarak son veriyor. AVCHD kayit ürünleri ile çalisma sertifikasyonu Mark2’ye sahip 16GB Memory Stick PRO Duo kayit medyasi, High Definition Handycam ve Sony dijital fotograf makineleri için de ideal bir kayit ortami sunuyor

Sony Europe Kayit Ortami ve Enerji (RME) Bölümü tarafindan gelistirilen yeni 16GB’lik Memory Stick PRO Duo™ kayit medyasi, yüksek depolama kapasitesi ile dijital fotograf makinesi ve tasinabilir eglence cihazi sahiplerinin giderek artan depolama gereksinimlerine cevap veriyor.

16GB’lik Memory Stick PRO Duo™, Sony’nin AVCHD™ teknolojisini temel alan yeni Handycam’lerinin yani sira yüksek çözünürlüklü Sony fotograf makineleri cyber-shot ve ? ile de kullanilabiliyor. Kullanicilar yeni Memory Stick PRO Duo™ ile 1920 modunda 110 dakikaya kadar HD görüntü kaydedebiliyor. 1440 LP modunda bu süre neredeyse 6 saat olurken 10 megapiksel çözünürlük ile 4000’den fazla fotograf çekilebiliyor.

HD içerik için optimum bir kayit ortami sunan 16GB Memory Stick PRO Duo kayit medyasi cihazlar arasinda büyük boyutlu görüntü dosyalarini hizla ve kolayca aktarabiliyor. Memory Stick PRO Duo, kameradan çikartilip dogrudan bir PC, dizüstü bilgisayar veya uyumlu bir adaptörün Memory Stick yuvasina takilabiliyor.
Cihazin birlikte sunulan USB adaptörü sayesinde içerik düzenleme ve paylasimi son derece kolay bir hale geliyor. Yeni 16GB Memory Stick PRO Duo kayit medyasi, AVCHD kayit ürünleri ile çalisma sertifikasyonu Mark2’ye sahip. Bu sertifikasyon ile yüksek yazma hizi gereksinimlerini en iyi sekilde karsiliyor.
Yeni 16GB Memory Stick PRO Duo medya Nisan 2008 tarihinden itibaren kullanicilarin begenisine sunulacak. milliyet mobilite

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area