Ads Area

Linksys, yeni nesil Wireles-N Ultra RangePlus serisi yönlendirici ve gateway (WAG160N ve WRT160N) modellerini tanıttı

Cisco’nun, son tüketici, küçük ölçekli isyerlerine yönelik VoIP, kablolu ve kablosuz ag ve güvenlik donanimi üreticisi bölümü Linksys, yeni nesil Wireles-N Ultra RangePlus serisi yönlendirici ve gateway (WAG160N ve WRT160N) modellerini tanitti. Çok uzak mesafelerdeki cihazlarla kablosuz iletisime olanak tanimasinin yani sira yeni modeller, en deneyimsiz kisinin bile evindeki veya isyerindeki kablosuz agini kolayca kurmasina ve yönetmesine imkan taniyan LELA (Linksys Easylink Advisor) teknolojisiyle birlikte geliyor. Yeni modeller, ultra sik ve modern tasarimlariyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Linksys Wireless-N Ultra RangePlus yönlendirici ve ADSL Gateway, sik bir gümüs-siyah tasarima sahip. Tasarimda en göze çarpan yenilik ise kablosuz iletisim için kullanilan antenlerin ürün içerisine yerlestirilmis olmasi. Bu sayede göz zevkini bozan antenler ortadan kalkmis oluyor. Ürün, iyi görünmenin yani sira kablosuz ev aglari kurmayi ve yönetmeyi kolaylastiran LELA yazilimina sahip ilk ürün olma özelligine de sahip.

Kablosuz ag kurmak için uzay teknolojisini bilmenize gerek yok
LELA, kablosuz ag yönetimini o kadar kolaylastiriyor ki bilgisayar bilgisi sadece ofis uygulamalari kullanmak veya internete girmekle sinirli bir kisi bile yardim almadan kablosuz agini yönetebiliyor. Kablosuz aginizi kurarken, aga yeni bir cihaz eklerken, aga bagli cihazlari yönetirken veya aga bagli cihazlarda herhangi bir sorun olustugunda LELA size yol gösteriyor.

Aginizin sanal bir modelini de çikartan LELA, ihtiyaç duydugunuzda bir teknik personelin internet üzerinden aginiza baglanarak size destek olmasina ve sorunu uzaktan çözmesine de olanak taniyor. Bir yazilim platformu olan LELA, sonraki sürümlerinde ileride kullanima alinacak yeni teknolojileri de destekleyecek.



Evinizin kontrolü sizde olsun
Yeni Linksys ürünleri sayesinde kablosuz güvenlik kamerasi, kablosuz dijital medya oynatici veya ag depolama aygitlarini tek bir arayüz üzerinden yönetebiliyorsunuz. Kendi bünyesinde bir web sunucusu barindiran kablosuz güvenlik kamerasinin görüntüsünü ofinizdeki bilgisayardan kontrol edebilir veya çalisma odasindaki ag depolama sistemi içerisindeki müzik veya filmleri salondaki kablosuz dijital medya oynaticiya bagli televizyonunuzdan izleyebilirsiniz.

Ultra RangePlus kablosuz yönlendiriciler ayrica, Wi-Fi Protected Setup özelligi ile satilmaya baslanan ilk ürünler. Wi-Fi Protected Setup, kablosuz aginizin güvenlik özelliklerini devreye almaniza yardimci olan ve ag güvenligini kolaylastiran bir teknoloji. Bu teknoloji aga bagli ve sertifikali cihazlarin güvenlik özelliklerinin tek bir tusla senkronize olmasina da olanak taniyor.

Wireles-N Ultra RangePlus serisi yönlendirici ve gateway, Mayis ayi basinda Türkiye pazarina sunulmus olacak. milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area