Ads Area

Logitech Driving Force GT Wheel, güçlü Force Feedback, Brake Bias ve Traction Control Adjustment özelliklerine sahip..

Dünyanin önde gelen force feedback özelligine sahip oyun direksiyonu üreticilerinden Logitech’ten yepyeni bir ürün daha. Logitech, Gran Turismo için tasarlanan Driving Force GT yaris direksiyonunu ilk defa, Oyun Gelistiricileri Konferansi’nda (GDC- Game Developer’s Conference) duyurdu. Güçlü force feedback motora ve yenilikçi 24 pozisyonlu gerçek zamanli ayar göstergesine (adjustment dial) sahip olan bu müthis direksiyonda, brake bias (fren biasi), traction (çekis) ve diger farkli ayarlari daha hizli yapabiliyorsunuz. Bu özellikleriye Logitech Driving Force GT; oyuncularina en hassas ve gerçekçi PLAYSTATION3 yaris deneyimini yasatiyor.
Driving Force GT ile kontrol elinizde!

Logitech’in son yaris direksiyonu Driving Force GT, Logitech ve Gran Turismo oyun serilerinin yaraticisi Polyphony Digital tarafindan tüm detaylar düsünülerek hazirlandi. Direksiyon, brake bias (basildiginda önceki arabaya güvenli fren mesafesinde yavaslamayi saglar), traction (çekis) ve diger ince ayarlari yapmayi saglayan gerçek zamanli bir gösterge sunuyor. Artik Gran Turismo oynarken tüm kontrolü elinizde tutmanin keyfini yasayacaksiniz.

Polyphony Digital’den Kazunori Yamauchi konuyla ilgili olarak “Gran Turismo serileri, yaris meraklilari için en ince ayrintilar göz önüne alinarak hazirlaniyor. Oyundaki her bir araba gerçekçi grafikler, gelismis motorlar ve inandirici seslerle donatiliyor ve böylece Gran Turismo 5 Prologue, en iyi simulatör yarislarindan biri haline geliyor. Logitech Driving Force GT direksiyonu ile oyuncular adeta gerçek bir yaris deneyimi yasiyor.” dedi.

Teknik Özellikleri:
Logitech’in bu yeni direksiyonuyla, sümülasyonlarda gerçege yakin yaris keyfini yasayabilirsiniz. Gaz pedali keskin bir sekilde gazi azaltmaya yardimci olurken, fren pedali da ani duruslar yapmanizi sagliyor. Vites degistirmek istediginiz zaman ise sirali vites geçisini ya da direksiyonun üzerinde yer alan pedallari kullanabiliyorsunuz.
11 inç büyüklügünde kauçuk malzemeyle kapli bir direksiyon simidine sahip olan Logitech Driving Force GT sira disi bir konfor ve kontrol imkani sunuyor. 900 derece dönüs açisi sunan direksiyon sürücülerin yaris sirasinda keskin virajlari rahatlikla dönmesini sagliyor. Direksiyon ayrica vites degistirme aninda sarsilmayi engelleyen bir teknolojiye de sahip; böylece her yaris daha gerçekçi oluyor. 11 inç boyutundaki direksiyonun ortasinda bir korna tusu ile Gran Turismo’nun resmi logosu yer aliyor. Yarisçilar, özel seslere sahip otomobillerle yarisirken, diger arabalara yaklastiklarini haber verebiliyor, online oyun oynarken ise kornaya basarak diger arabalari uyarabiliyorlar.

PS3 oyunu Gran Turismo 5 için gelistirilen Logitech Driving Force GT, ayni zamanda PS2 oyunlari Gran Turismo™3 ve Gran Turismo™4 ile de uyumlu.milliyet

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area