Ads Area

FİNANS CARD DAN SÖZÜNÜZE BEDAVA TEKNOLOJİ

SÖZÜNÜZE BEDAVA TEKNOLOJİ!-->
Sözünüze Bedava Teknoloji kampanyası nedir?CardFinans sahiplerine 12 ay süresince verecekleri ekstre bakiye sözü karşılığında, Vatan Bilgisayarda satılan 9000 çeşit teknolojik üründen bir veya birkaçına bedava sahip olunmasını sağlayan bir kampanyadır.Ben bu ekstre sözünü nasıl gerçekleştireceğim?
Sizler her ay Elektrik, su, ev telefonu, cep telefonu, akaryakıt, ADSL, giyim, gıda, eğitim, ulaşım, Kira, aidat gibi standart ödemeler yapmaktasınız.
Nakit ya da başka banka kredi kartı veya başka banka otomatik ödeme talimatı ile zaten yaptığınız aylık harcamaları 12 ay boyunca CardFinans ile yapmaya söz verirseniz, dilediğiniz bir ürüne bedava sahip olabilirsiniz.Örnek: Her ay 800 YTL kira ödüyorsunuz. Bu kirayı her ay CardFinans la ödemek için talimatı verirseniz 400 YTL lik bir ürüne bedava alabilirsiniz. Aylık ortalama 200 YTL olan elektrik faturasınızı da CardFinansla ödeme talimatı verirseniz toplam ( 800 YTL + 200 YTL) 1,000 YTL / 2 = 500 YTL’lik bir ürünü bedava alabilirsiniz. Ayrıca aylık 250 YTL’lik benzin ve 350 YTL’lik giyim harcamanızı da CardFinans’la yaparsanız toplamda ( 800 YTL + 200 YTL + 250 YTL + 350 YTL) 1600 YTL / 2 = 800 YTL’lik ürünü bedava alabilirsiniz . Böylece harcadığınız her kuruşu CardFinans’a yönlendirerek bedava alabileceğiniz ürün tutarını artırabilirsiniz.
Söz verilmesi istenen “kredi kartı ekstre bakiyesi” olduğu için; devreden borcunuz, dönem içi harcamalarınız, otomatik ödeme talimatlarınız, nakit avans ve varsa dönem faizleriniz hedef ekstre bakiyenize dahildir.

DETAY

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area