Ads Area

MOTO QTM Türkiye'de


Motorola'nın, Windows Mobile 6 işletim sistemi, dört bant GPRS ve EDGE özelliğine sahip, tam klavye ve Türkçe menü gibi üstün özellikleri bir araya getiren akıllı telefonu MOTO Q, Turkcell PDA olarak Türkiye'de satışa sunuldu.
MOTO Q, Turkcell PDA şemsiyesi altında, tüm Turkcell ayarları yapılmış olarak kullanıma sunuluyor ve beraberinde 1 aylık 150 MB internet paketi hediye ediliyor.
Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola'nın, mobil iletişime güç, stil ve kolay kullanım kavramlarını getiren yeni MOTO Q cep telefonu, Turkcell PDA olarak Türk kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.
Windows Mobile 6™ işletim sistemine sahip olan yeni MOTO Q, 4 bant, GPRS ve EDGE özelliğiyle kesintisiz iletişimin kapılarını sonuna kadar açıyor. Turkcell PDA olarak satışa sunulan yeni MOTO Q, sahip olduğu eşsiz multimedya ve mesajlaşma fonksiyonlarıyla da kullanıcıların mobil eğlence anlayışını zirveye taşıyor.
Windows Mobile 6™ destekli MOTO Q, yeni nesil cep telefonu kullanıcılarının tasarım anlayışını yansıtan 11.8mm kalınlığında ergonomik şık metal bir kasa ve 134gr ağırlığa sahip. Ayrica renkleri tüm gerçekliği ile sunan ekranı, MOTO Q'nun bir tasarım harikası olduğunu ispatlıyor.
Yeni MOTO Q, seslendirme dâhil tamamen Türkçe olan menüsü ve sadece başparmağınızla yönetebileceğiniz döner tuş fonksiyonuyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeni nesil akıllı telefon MOTO Q sahip olduğu "Push Mail" destekli üstün mesajlaşma teknolojisi ve mobil internet özellikleri ile de kullanıcılara Microsoft'un güvenilir Windows platformundan yararlanma imkanı sunuyor.
"MOTO Q, kullanım kolaylığının yanı sıra maksimum deneyim sağlayan çok amaçlı bir iletişim cihazı olarak geliştirildi" diyen Motorola Türkiye Mobil İletişim Araçları Satış Direktörü Steve Morris, şu sözlerle devam ediyor: "Bu akıllı telefon, günümüzün modern yaşamı benimsemiş tüketicileri için sunduğu çözümleri üstün ses kalitesi, mesajlaşma, yüksek hız ve işlemci gücüne ek olarak tam klavye ve kusursuz ekranı bir araya getiren şık bir tasarım sunuyor. Yeni MOTO Q, sahip olduğu eşsiz multimedya ve mobil internet özellikleri ile kullanıcıların profesyonel hayatlarında da büyük kolaylıklar sağlıyor."
Turkcell PDA ürün ailesinden MOTO Q'yu satın alan kullanıcılar, cep telefonlarının tüm Turkcell ayarlarının yapılmasına ek olarak 1 aylık 150 MB internet paketi kazanacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area