Ads Area

AirTies AR-GE ekibi; yüksek teknolojik özelliklere sahip, cebe sığacak kadar küçük ve kolay kurulan WUS-201'i üretti.

Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden AirTies, taşınabilir bilgisayar kullanıcılarının yaşadığı kablosuz özgürlüğü masaüstü bilgisayar kullanıcılarının da yaşaması için harekete geçti. AirTies AR-GE ekibi; yüksek teknolojik özelliklere sahip, cebe sığacak kadar küçük ve kolay kurulan WUS-201'i üretti.
document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');document.write('');
WUS-201 ile güvenli ve hızlı bağlantı
WUS-201, masaüstü bilgisayarlar ve kablosuz bağlantı özelliği olmayan dizüstü bilgisayarlar için mükemmel bir çözüm sağlıyor. Eski PC'lerde dahi bulunan ve teknoloji standardı haline dönüşen USB girişlerden bilgisayara bağlanan WUS-201: WPA2, WPA ve WEP teknolojilerini destekleyerek bağlantı için mümkün olan en üst düzeyde güvenlik sağlıyor.
Bunların yanısıra, bağlantı alanında geriye dönük standartların tamamını destekleyen WUS-201, 802.11 b/g standartlarında tüm bağlantı türlerine hizmet verebiliyor. Son teknolojilere sahip 802.11 g tipi bir bağlantı sağlayan bir modemle saniyede 54 megabit hız sağlayabiliyor.
Güçlü veri aktarımı
WUS-201, küçük boyutlarından beklenmeyecek kadar güçlü bir veri aktarım kapasitesine sahip: dış mekanlarda 400, iç mekanlarda ise 100 metre mesafeye veri aktarımını başarıyla gerçekleştiriyor. Bu minik dev, ayrıca Mesh Network adı verilen bir AirTies klasiği olan kapsama alanını genişletmeye yönelik ilave cihazların yarattığı ortamı da destekliyor.
AirTies, WUS-201'in tüm benzersiz özelliklerinin yanı sıra 3 yıl genişletilmiş garantisi ve 7/24 destek veren çağrı merkeziyle Türkiye'nin en mutlu müşteri kitlesini yaratmayı hedefliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area