Ads Area

SAMSUNG GALAXY ON7 TANITILDI

Samsung Galaxy Note 7 ile yaşadığı sıkıntılarla uğraşmaya devam ederken yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. 

Bir süredir beklenen Samsung’un On serisinin tasarımı ile dikkat çeken cihazı Galaxy On7 tanıtıldı. Samsung 2016 yılına S7 ve S7 Edge ile oldukça başarılı bir başlangıç yaptı. 

Bu başarıyı taçlandırmak için Note 6’yı es geçerek Galaxy Note 7’yi tanıtan ve oldukça beğeni toplayan firma için Note 7 ile ilgili çıkan patlama haberlerinin ardından birden kötü günler başladı. 
,
Oldukça ciddi bir sorunla karşılaşan kullanıcıları için iade ve değişim sürecini başlatan Samsung bir yandan da yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Bir süredir hakkında haberler çıkan ve firmanın yeni serisi olan On serisi ilk cihazına kavuştu. 

Galaxy On7 orta üst sınıfta tasarımı ile dikkat çeken bir cihaz olarak yer alıyor. Şuanda sadece Çin’de satışa sunulan cihaz 5.5 inç büyüklüğünde Full HD TFT ekrana sahip. 2.0 GHz hızında çalışan Snapdragon 625’ten gücünü alan cihaz 3GB RAM ve 32GB dahili hafızayla geliyor. 

Sahip olduğu MicroSD kart desteği ile 256GB’a kadar hafızası arttırılabilen cihaz 13MP arka 8MP ön kameraya sahip. 151.7 x 75 x 8 mm ölçülerindeki Galaxy On7 167 gram ağırlığında ve 3.300mAh bataryası ile başarılı kullanım süresi vadediyor. 

Android 6.0.1 Marshmallow ile piyasaya sürülen cihazın ön tarafında yer alan ana menü tuşu aynı zamanda parmak izi sensörünü de içerisinde barındırıyor. Altın, Pembe ve Siyah renk seçenekleri bulunan cihazın 240$ fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.SCROLL

Ads Area