Ads Area

IRON MAN TÜRKİYEDE

1936 yılından bu yana Amerika’nın en iyi fitness dergisi Iron Man, Fokus Pokus Medya ile Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. 


İlk sayısı 1 Aralık 2015’te okuyucularla buluşacak olan Iron Man World, aynı zamanda Türkiye’nin hem kadın hem de erkekler için ilk kaliteli, sağlıklı yaşam ve fitness dergisi. Fokus Pokus Medya, dünyanın en saygın otomobil dergilerinden biri olan Auto Motor & Sport’tan sonra ikinci dergisi Iron Man World’ü okuyucularla buluşturuyor. 

Orjinali Amerika’da yayınlanan Iron Man Dergisi Avustralya ve İsveç’in ardından 1 Aralık 2015’te Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. İlk sayısı ile göz dolduracak olan Iron Man World, blippar uygulaması ile interaktif bir yayıncılık anlayışını benimsiyor. 

İlk kapağın konuğu Cengiz Coşkun Derginin ilk sayısının kapak çekimlerine özel yapılan moda çekiminde ünlü oyuncu Cengiz Coşkun objektiflere poz verirken, Türkiye’den Ironman yarışmalarına ilk defa ve en fazla katılan sporcusu Gökhan Doğruol “Ayın Ironman’i” sayfasının konuğu olacak. 

 Iron Man World’ün ilk sayısında yok yok Genel Yayın Yönetmenliğini Birkan Demir Çalışkan’ın üstlendiği Iron Man World’de beslenmeden estetiğe, psikolojiden seyahate, otomobilden, modaya dair konulara da yer veriliyor. 

Yazı İşleri Müdürü Merve, Wellness Gurme sayfası için her ay bir SPA otelini deneyimlerken Çalışkan ise, “Deniyorum” sayfası için her ay sporun farklı ve merak edilen dallarını deneyecek. Çalışkan ilk ay için Muay Thai’yi denedi. “Motivasyon, Disiplin, Başarı” mottolarıyla yayın hayatına başlayan Iron Man World’de bütün bunların yanı sıra ünlü isimlerle ve onların spor hayatlarıyla ilgili röportajlar da yer alıyor. 

Sağlıklı yaşam için yemek tarifleri, erkek ve kadınlar için giyim ve moda önerileri, alternatif antrenman tekniklerini de içerisinde bulacağınız Iron Man World, 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren her ay okuyucularıyla buluşacak.


Tags

Ads Area