Ads Area

HALO 5'IN ÇIKIŞ TARIHI DUYURULDU

Microsoft tarafından yayınlanacak olan ve uzun bir süredir 343 Industries tarafından geliştirilmekte olan Halo 5: Guardians'ın çıkış tarihi belli oldu. 

Çıkış tarihinin yanı sıra iki tane de senaryo hakkında bilgiler bulunduran Master Chief ve Spartan Locke diyalog videoları yayınlandı. 

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre oyun 27 Ekim'de oyuncularla buluşacak. Xbox One'ın exclusive oyunları arasında yer alan oyunun, seri boyuncu bulundurduğu oyuncu sayısına baktığımızda, kuşkusuz Microsoft ve geliştirici şirkete büyük bir gelir sağlayacak. 

Yaklaşık üç ay önce oyunculara beta kapısını açan yapım, pek de olumsuz eleştiriler almasa da, üstüne eklemeler yapılması gerektiği hakkında da birçok yorum aldı. 

Ayrıca oyunu satın almak isteyen oyuncular için; Standart Edition, Limited Edition ve Limited Collector's Edition adıyla üç koleksiyon sürümü bulunuyor. Standart Edition sürümü, oyun adına bir poster ve oyunu kapsarken 60 dolar fiyat etiketi üzerinden satışa sunuluyor. 

Limited Edition da, oyun adına bir poster, oyun, steelbook, Spartan güçlendiren bir eşya bulunuyor ve bu paket de 100 dolardan satılıyor. Son olarak ise Limited Collector's Edition paketi, tüm içerikler dahil artı oyun adına bir heykel pakete dahil ediliyor. En pahalı koleksiyon paketi250 dolar ücretlendirme üzerinden Limited Collector's Edition paketi olarak karşımıza çıkıyor.shiftdelete

Ads Area