Ads Area

Vodafone TV Nisanda rekor kırdı

Vodafone TV’nin Nisan ayında izlenme süresi, geçen yıl “evde kal” tedbirleri kapsamında büyük artışın yaşandığı Nisan 2020 verilerine kıyasla 2 katına çıktı.
 

En çok izlemenin mobilden gerçekleştiği Nisan ayının en çok izlenen yapımı ise “Doğu” oldu. 
 
Vodafone TV, Mayıs ayında da kullanıcılarına “Örümcek Adam” serisinden “Babam ve Oğlum”a pek çok sevilen yapımın yer aldığı zengin bir portföy sunacak. 
 


Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, Nisan ayında diziden filme, spordan belgesele, her zevke ve yaşa uygun zengin içerikleriyle izleyicilerin tercihi oldu. 
 
Vodafone TV’de Nisan boyunca en çok izleme mobilden gerçekleşirken, mobili Android TV ve web üzerinden izlemeler takip etti. Nisan ayında Vodafone TV’nin izlenme oranı geçen yıl “evde kal” tedbirleri kapsamında en yüksek seviyesine çıkan Nisan 2020 verilerine kıyasla 2 katına çıktı. Toplam 1,3 milyon aktif abonesi bulunan Vodafone TV’de Nisan ayında en çok izlenen yapım, Vodafone TV ve BluTV işbirliğiyle hayata geçirilen “Doğu” dizisi oldu. “Doğu”yu “Ant-Man and the Wasp”, “Bloodshot: Durdurulamaz Güç”, “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”, “Avengers: Endgame”, “7. Koğuştaki Mucize” ve “Deli Aşk” takip etti. Nisan’da en çok izlenen kanallar ise ATV, Show TV, Fox, Kanal D ve TRT olarak sıralandı.  
 
Film şöleni Mayıs’ta da devam edecek  
Vodafone TV, tam kapanma nedeniyle evlerde geçirilen zamanın arttığı Mayıs ayında da müşterileri için birbirinden keyifli içerikler sunacak. 
 
Vodafone TV kullanıcıları, vizyona girişiyle açılış rekoru kıran ve 3 filmden oluşan “Örümcek Adam” serisini; gişe rekortmeni Sherlock Holmes ikilemesi “Sherlock Holmes” ve “Sherlock Holmes: Gölge Oyunları”nı; hasılat rekoru kıran “Terminatör” serisinden “Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi”ni ve “Terminatör 4: Kurtuluş”u izleyebilecek. 
 
Kullanıcılar ayrıca, IMDB En İyi 250 listesindeki, 6 Oscar adaylı kült film “Altıncı His”i; yönetmenliğini Night Shyamalan’ın, başrolünü ise Mel Gibson’ın üstlendiği, bilim kurgu türündeki “İşaretler”i; hafızalardan silinmeyecek bilim kurgu filmi “Godzilla”yı; ödüllü oyuncular Jack Nicholson ve Adam Sandler’ın yer aldıkları, komedi türündeki “Asabiyim”i; Adam Sandler’dan 96 dakikalık kesintisiz güldürü serüveni “Kazara Zengin”i; En İyi Erkek Oyuncu Oscar’lı Joaquin Phoenix’in başrolünü üstlendiği, ödüllü gerilim filmi “Köy”ü; Mel Gibson’a 3 dalda Oscar adaylığı getiren ve 9 ödülün sahibi olan dönem filmi “Vatansever”i; kadrosu adeta yıldızlar geçidi olan, Night Shyamalan’dan bir Hollywood seçkisi “Glass”ı da Vodafone TV’den izleyebilecek. 
 
Vodafone TV’de yerli yapımlar da izlenebilecek. 
 
Kullanıcılar, Çağan Irmak’ın boğazları düğümleyen unutulmaz eseri “Babam ve Oğlum”u ve başrolünde Ata Demirer’in oynadığı, bir Gani Müjde alternatif tarih komedisi olan “Osmanlı Cumhuriyeti”ni izleyebilecekler. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Berna Kulaksız, şunları söyledi:
 
“Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, sinemasever müşterilerimiz için Mayıs ayına özel zengin bir portföy hazırladık. 
 
Gerilimden komediye, her zevk ve yaş grubuna hitap eden yapımlarla izleyicilerimizin evlerde daha kaliteli zaman geçirmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”  
 
Binlerce seç-izle içerik 
Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90’ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor. 
 
Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6 milyondan fazla indirildi. Vodafone TV’nin aylık aktif kullanıcı sayısı ise 1,3 milyona ulaştı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area