Ads Area

Tweet düzenleme özelliği geliyor

Twitter kullanıcılarının uzunca bir süredir beklediği Tweet düzenleme özelliği sonunda yetkililer tarafından onaylandı. Peki, bu özellik ne zaman kullanıma sunulacak? 


Sahte takipçiler başınıza iş açabilir! 
 Bildiğiniz üzere Twitter‘da yazım hatasını sonradan fark ettiğimiz tweet’ler için hiçbir düzenleme seçeneği bulunmuyordu.

 Uzunca bir süre kullanıcıların sitem ettiği bu sorun kulak veren Twitter‘ın CEO’su Jack Dorsey, bir süredir bu özellik üzerine çalıştıklarını ve yakın bir zaman içerisinde kullanıma sunacaklarını müjdeledi. 

Şimdiye kadar neden bu özelliği sunmadıklarını da açıklayan Dorsey, tweet düzenleme özelliğinin Twitter‘ın gerçek zamanlı yapısına aykırı olduğunu ve bu konu üzerinden şirkette fikir ayrılıklarının yaşandığını da özellikle belirtiyor. 

Söz konusu bu özelliğin nasıl çalışacağı hakkında da önemli birkaç ipucu da veren Dorsey, atılan tweetlerin 5 ila 30 saniye arasından düzenlenebileceğini belirtti. 

 Alınan bu karar ile birlikte, hem platformun gerçek zamanlı yapısında bir bozulma olmayacağını hem de yanlış atılan tweet’lerin kısa bir süre içerisinde düzenlenebileceğini belirten CEO böylece müjdeyi vermiş oldu. 

Şimdilik, söz konusu bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Dorsey, bu özelliği şimdilik test ettiklerini ve en yakın zaman içerisinde kullanıma sunacaklarını da belirtti.shiftdelete.

Ads Area