Ads Area

Türk Telekomdan, yurtdışında Wiro servisini kullanan öğrencilere 2 ay boyunca Türkiye ile 800 dakika ücretsiz konuşma hediye

Türk Telekom, yakınsama vizyonu kapsamındaki katma değerli servisi WiRO ile yurtdışında okuyan öğrencilere özel bir kampanya sunuyor. Türk Telekom’un 2009 başında sunduğu ve yurtdışından WiFi uyumlu cep telefonları veya dizüstü bilgisayarlar üzerinden ev veya işyeri telefonu tarifesiyle arama yapma imkânı sağlayan WiRO, bu kez yurtdışında okuyan Türk öğrencilere, aileleri ve arkadaşları ile ücretsiz konuşma seçeneğini sunuyor.

Yurtdışında öğrenim gören tüm öğrencilere ve ailelerine ulaşmayı hedefleyen kampanyaya 30 Haziran’ 2009 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor.

Kampanya kapsamında, WiRO aboneliğinin gerçekleştiği günü takip eden aydan başlayarak kullanılmak üzere 2 ay boyunca her ay 800 dakika Türk Telekom şebeke içi (şehiriçi ve şehirlerarası) arama ücretsiz hediye ediliyor.

Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar tükendiğinde ise, WiRO aboneliğinin aktive edildiği hatta ait tarife ne ise, o tarife üzerinden ücretlendirme yapılıyor. Örneğin WiRO müşterisi StandartHATT tarifesindeyse, yurtdışında herhangi bir ülkeden evinin bulunduğu ili 8 kuruşa, diğer illeri 9,5 kuruşa, cep telefonlarını ise 39,9 kuruşa arama imkânına sahip oluyor. Böylece yurtdışında dakikasına değil saatine 4,8 TL ödeyerek çok daha uygun fiyata görüşme yapabiliyor.

Türk Telekom’un WiRO kullanıcıları, yurtdışındayken, ev ya da iş telefonlarını yanlarında taşıyormuş gibi çok uygun fiyatlarla konuşabiliyor. WiRO ile yapılan tüm görüşme ücretleri, ev ya da iş telefonu tarifesinden hesaplanarak aynı telefonun faturasına yansıtılıyor.

Örneğin, Almanya’da okuyan bir öğrenci, İstanbul’daki ailesini veya arkadaşını ankesörlü bir telefondan ararsa Almanya’dan Türkiye’ye yapılan uluslararası görüşmenin tam ücretini ödüyor. Bu aramayı cep telefonundan yaparsa, Almanya dolaşım ücretlerine ek olarak Türkiye’ye yapılan çağrının uluslararası görüşme ücretini de ödemek durumunda kalıyor. WiRO kampanyası ile ise arama ev telefonundan yapılmış gibi oluyor ve aranan numara ev veya iş telefonuysa, mevcut tarifedeki yurtiçi arama ücreti, cep telefonuysa mobil görüşme ücreti ödeniyor.

Türk Telekom’un WİRO servisinden yararlanmak için öğrencilerin yurtdışında öğrenim gördükleri okulun kimlik kartını göstermeleri ve devre aktarmalı telefon şebekesine (PSTN) sahip olmaları gerekiyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen birinci derece akrabalarının ise devre aktarmalı telefon şebekesine (PSTN) sahip olmaları ya da abonelik için başvurmaları yeterli. WiRO servisine başvurular, Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezinden ve 0 212 333 33 33 numarasına WiRO yazıp SMS atılarak yapılıyor ntv.com.tr

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area