Ads Area

Yazın tadı Türk Telekom Prime’la çıkıyor

Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, yaz aylarına özel hazırladığı birçok teklif ve ayrıcalıklı hizmeti, yurt içi ve yurt dışında müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Türk TelekomPrime’lıları, Çeşme ve Bodrum’un en gözde plajlarında kat kat ayrıcalıklı bir yaz tatili, İstanbul’da açık hava sineması keyfi ve yurt dışı tatili için hediye ve indirimler bekliyor. 

Türk Telekom’un ‘Kat Kat Hayat’mottosuyla yola çıkan markası Türk Telekom Prime, bu yaz da birbirinden ayrıcalıklı hizmetler sunarak; müşterilerinin rahat bir nefes almalarını sağlıyor. 
Çeşme plajlarında, Türk Telekom Prime rüzgarı esiyor 
Türk Telekom,Çeşme’de tatil yapacak Prime müşterilerine Paradiso ve MomoBeach’te yüzde 50 plaj giriş indirimi, BeforeSunset’te hafta içi yüzde 50 plaj giriş indirimi, Paparazzi’de ise giriş ücretinin tamamını harcama ayrıcalığı sunuyor. 

BeforeSunsetBungalows’da konaklamada hafta içi yüzde 25, hafta sonu yüzde 10 indirimin yanı sıra ücretsiz vale ve otopark hizmetisağlanıyor. 

Bodrum’da eğlencenin tadı Türk Telekom Prime’la çıkıyor Türk Telekom Prime, Bodrum’da tatil yapan müşterilerine X Beach veKuum Hotel plaj girişlerinde yüzde 50 indirim, Kuum Hotel ve Bella Sombra Hotel konaklamasında yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. 

Bordum ve Çeşme’de Prime ayrıcalıklarının yer aldığı plajlarda frozen ikramı, Go-Pro kullanımı ve soğuk havlu hizmeti desunuluyor.  

Türk Telekom Prime’dan açık hava sineması keyfi 
Türk Telekom Prime, yazı İstanbul’da geçirecek müşterilerine de çok özel bir ayrıcalık sunuyor. Yaz boyunca iki haftada birsalı günleri FourSeasons Hotel’de, her perşembe iseWater Garden İstanbul’da ücretsiz açık hava sineması meraklılarını bekliyor.

Yazın seyahat, Türk Telekom Prime ile çok kolay 
Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Enterprise yurt içi araç kiralamalarında yüzde 50, yurt dışı araç kiralamalarında yüzde 10 indirim sunuluyor. 

VIP Havalimanı Transferi ile adresten havalimanına tüm aile birlikte kullanabilecek şekilde70TL’ye gidiş (İstanbul, Ankara, İzmir); yazlık bölgelerde (İzmir, Antalya, Dalaman ve Bodrum Havalimanlarından adrese) de Prime müşterileri ve yakınlarına özel VIP havalimanı transferi ile 100TL’ye gidiş-dönüş ayrıcalığı sunuluyor. 

Yaz tatilini yurt dışında geçirmek isteyenler için isePrime’ın yurt dışı ayrıcalıklarından; çift kişilik gidiş dönüş Avrupa uçak bileti hediyesi, yüzde 50 indirimli vize hizmeti, hediye yurt dışı harç puluve günlük TAV Passport kartı,Enterprise’da yüzde 10 indirim ve VIP havalimanı transfer hizmeti öne çıkıyor. 

Ayrıca tüm Prime müşterileri,“Tarifen Yurtdışında” kapsamında tam 74 ülkede tarifelerini yurt içinde gibi kullanmanın keyfini yaşıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area