Ads Area

Vodafone’lular Ramazan’da Da Doya Doya İnternet Kullanacak

Dijital yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone,yeni Ramazan kampanyasıyla faturalı ve faturasız müşterilerine sosyal medyada sınırsız paylaşımın keyfini yaşatıyor. 

Vodafone’lular, ücretsiz haftalık “Vodafone Sosyal Pass” paketi ile Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarını gigabayt hesabı yapmadan doya doya kullanabiliyor. 

–Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone,müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak yenilikçi kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. 
Vodafone,yeni Ramazan kampanyasıyla, hemfaturalı hem de faturasız müşterilerine Facebook, Instagram, Twittergibi sosyal medya uygulamalarını gigabayt hesabı yapmadan doya doya kullanmaları için haftalık “Vodafone Sosyal Pass”paketini ücretsiz sunuyor.  

Engin Aksoy: “Vodafone ile Ramazan’dapaylaşmanın sonu yok” Her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine Ramazan ayının bereketini yaşatmayı hedeflediklerini belirtenVodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone ile Ramazan’da paylaşmanın sonu olmadığını söyleyerek şöyle konuştu: “Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik kazandıran teklifler geliştirmeye devam ediyoruz.

 ‘Vodafone halden anlar’ mottosuyla sunduğumuz kullanıcı dostu internet tekliflerine bir yenisini daha ekliyoruz. Bu doğrultuda, Ramazan ayında da kesintisiz internet deneyimi yaşamak ve bol bol paylaşımda bulunmak isteyen müşterilerimiz için yeni bir kampanya geliştirdik.

Yeni Ramazankampanyamızla faturalı ve faturasız müşterilerimize Facebook, Instagram, Twitter gibi en sık kullandıklarısosyal medya uygulamalarını gigabayt hesabı yapmak zorunda kalmadan doya doya kullanabilecekleri haftalık ‘Vodafone Sosyal Pass’ paketiniücretsiz sunuyoruz. 

Böylece, Ramazan ayında da müşterilerimize sosyal medyayı gönüllerince kullanma özgürlüğü sağlıyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.”  

Haziran sonuna kadar geçerli 
Vodafone’un 17 Haziran’a kadar geçerli olacak Ramazan kampanyasından yararlanmak isteyen faturasız müşterilerin TL yükleme şartını yerine getirmeleri gerekiyor. 

Faturasız müşteriler, RAMAZAN yazıp 4455’e SMS atarak kaç TL yüklemeleri gerektiğini öğrenebiliyor. Faturalı müşteriler ise“Vodafone Yanımda” uygulaması üzerinden Ramazan’a özel haftalık Video Pass paketini alarak hediye haftalık Sosyal Passpaketine sahip oluyorlar.  

Haftada 3 TL’ye“Vodafone Pass” paketleri 
Vodafone, daha önce aylık tekliflerle sunduğu “Vodafone Pass” paketlerini artık haftalık tekliflerle ve3 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. 

Vodafone’lular, ayrı ayrı satın alabildikleri haftalık“Vodafone Pass İletişim”, “Vodafone Pass Sosyal”, “Vodafone Pass Video”ve“Vodafone Pass Oyun” paketleriyle, Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger, İzlesene, Fenomen, Karnaval ve Power gibi popüler uygulamaları internetinden yemeden kullanabiliyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area