Ads Area

TV+ ile yıldızların altında sinema keyfi Bomontiada’da

TV+ ve Pozitif işbirliğiyle gerçekleşen TV+ ile Açık Havada BaşkaSinema6 Haziran’da başlıyor. Ödüllü bağımsız filmlerin yer aldığı etkinlik, yaz boyu Çarşamba günleri tüm sinemaseverleri bekliyor. 

Yaz aylarının en keyifli aktivitelerinden TV+ ile Açık Havada Başka Sinema başlıyor. TV+ ve Başka Sinema ortaklığıyla İstanbul’un kültür sanat adası Bomontiada’da Çarşamba akşamları, dünyada ses getiren son zamanların en beğenilen bağımsız filmleri perdeye yansıtılacak. 

 12 Eylül’e kadar devam edecek 
Yaz boyunca devam edecek film gösterimlerinin ilki 6 Haziran akşamı saat 21.30’da ‘YouWereNeverReally Here-Hiçbir Zaman Burada Değildin’ filmiyle Bomontiada Avlu’da gerçekleşecek.
Paraguaylı yönetmen Marcelo Martinessi’nin 2018 yapımı ödüllüLasHerederas-Mirasçılar ve yüz nakli ameliyatı üzerinden derin bir kimlik ve toplum eleştirisinin yapıldığı Polonyalı yönetmen MalgorzataSzumowska imzasını taşıyan Mug-Yüz filmleri de vizyona girmeden önce Açıkhava sineması etkinliğinde gösterilecek. 12 Eylül’e kadar devam edecek film gösterimlerine katılım ücretsiz, herhangi bir yere kayıt yaptırmak da gerekmiyor.  

Yaz boyunca devam edecek açıkhava sinema programı ve tarihleri şöyle: 
6 Haziran YouWereNeverReally Here 
13 Haziran Loveless 
4 Temmuz Vertigo 
11 Temmuz Good Time 
18 Temmuz The Killing of a SacredDeer 
25 Temmuz TheOther Side of Hope 
1 Ağustos LasHerederas (vizyon öncesi) 
8 Ağustos IntheFade 
15 Ağustos Mug (vizyon öncesi) 
29 Ağustos I, Tonya 
5 Eylül How to Talk toGirls at Parties 
 12 Eylül Call Me ByYour Name

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area