Ads Area

Kinetix Tekstil Ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini barındıran In Street, Kinetix tekstil ürünlerinde “1 Alana 1 Bedava Kampanyası”nı başlatıyor. 

Bayram öncesi alışverişinize heyecan katacak kampanya ile renkli ve trendKinetix tekstil ürünlerine In Street mağazalarında rahatça ulaşabileceksiniz. 

En sevilen spor markaları arasında yer alan Kinetix, İlkbahar/Yaz 2018 Tekstil Koleksiyonu’nda geçerli “1 Alana 1 Bedava Kampanyası” ile In Street mağazalarında spor tutkunlarını bekliyor. 
Günlük hayatında hareketli yaşama odaklananların gardıroplarından eksik etmediği eşofman altı, tayt, şort vet-shirtler,Kinetix’in tekstil koleksiyonunda çeşitli renk seçenekleri ile ön plana çıkıyor.

7 Haziran- 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olan “1 Alana 1 Bedava Kampanyası” genişürün seçenekleriyleIn Street mağazalarında sporun enerjisini üzerinde hissetmek isteyenleri bekliyor. 

Kinetix tekstil koleksiyonunun en güzel modellerini bir arada görmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area