Ads Area

Hepsiburada’dan KDV Sürprizi

Hepsiburada, “KDV’si Bizden” sloganıyla müşterilerine her ay bilgisayar kategorisindeki çeşit çeşit ürünü KDV kadar indirim yaparak sunmaya başladı. 

Hepsiburada müşterileri, 20 Haziran Çarşamba günü saat 18:00’dan itibaren bilgisayar, USB bellek, LCD monitör, bilgisayar bileşenleri, veri depolama ürünleri, kulaklık, oyuncu ekipmanları ve daha birçok üründe KDV kadar indirimle alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyor.  

Kadınlar daha çok bilgisayar almaya başladı Hepsiburada’nınKDV’si Bizden fırsat dönemlerinden alınan trend verilerine göre; önceki ay ile karşılaştırıldığında, kadınların bilgisayar ürünlerine gösterdiği rağbetin 2 kat artış gösterdiği ortaya çıktı. 
Aynı zamanda kadınların çocuklarına ve eşlerine de özel günler için teknoloji ürünleri hediye etme alışkanlığının giderek arttığı açıklandı. 

Bilgisayar ürünlerine en fazla talep 26-45 yaş grubundan gelirken, 18-25 yaş grubunu oluşturan gençler ve öğrencilerin de bu kategoriye olan ilgisinin dikkate değer şekilde artış gösterdiği belirtildi. Paylaşılan verilere göre, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Bursa, Adana, Antalya, Kocaeli, Manisa ve Balıkesir illeri bilgisayar ürünlerine en fazla talep gösteren iller olarak sıralandı. 

Bilgisayar kategorisinin “en”leri açıklandı 
Her ay farklı tarihlerde Hepsiburada müşterileriyle buluşan “KDV’si Bizden” fırsat dönemlerinin en rağbet gören ürünleri açıklandı.

Listede ilk sırayı diz üstü bilgisayarlar alırken, ardından sırasıyla LCD monitörler, bilgisayar bileşenleri (ekran kartı, işlemci, ram, anakart, SSD), oyuncu bilgisayar ve ekipmanları, USB bellek ve veri depolama ürünleri, bluetooth kulaklık ve oyuncu kulaklıkları geldi.  

Tatil dostu ürünler de KDV’si Bizden’de 
Yaz tatili planlarının başladığı şu günlerde yolcuklara eşlik edecek bluetoothve çeşitli kulaklık seçenekleri, tatilde çekilecek onlarca güzel fotoğrafı ölümsüzleştirecek yazıcılar, cep telefonu hafızalarının yetersiz kaldığı durumlarda kullanılabilecek USB bellekler ve harici diskler, akşamüstü yemek öncesi küçük bir oyun molası vermek isteyenlere yönelik oyuncu ekipmanları ve bilgisayarlar da KDV’si Bizden’deHepsiburada müşterilerine sunuluyor.  

Hepsiburada’dan 20-22 Haziran tarihlerinde KDV’si Bizden Fırsatı 
Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, bilgisayar ve bilgisayar teknolojisi ürünleri satın almak isteyenlere özel olarak “KDV’si Bizden” sloganıyla başlattığı fırsatlar serisiyle, müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. 

Diz üstü bilgisayar, oyuncu ekipman ve bilgisayarları, kulaklık, monitör, fotoğraf yazıcısı, USB bellek, işlemci, anakart, ekran kartı, ram ve diğer tüm bilgisayar teknolojileri Hepsiburada müşterilerine KDV kadar indirimle sunuluyor. 

Her ay sürpriz tarihlerde müşterileriyle buluşan “KDV’si Bizden” fırsatı, 20 Haziran Çarşamba günü saat 18:00’de başlayıp, 21 Haziran Cuma 23:59’a kadar devam edecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area