Ads Area

GM 8 Ayda 60TL’den Başlayan Taksitlerle Vodafone’da

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, kısa sürede satış rekoru kıran GM 8 ve GM 8 GO modellerini Vodafone’da çok cazip fırsatlarla sunuyor. 


En güncel teknolojileri ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcılarına sunan General Mobile, Android One ailesi üyesi olan GM 8 modeli ile hızlandırılmış yazılımı ve yüksek performans gösteren işletim sistemiyle dikkat çeken GM 8 GO modellerini tarifeye ek fırsat paketleriyle Vodafone mağazalarında müşterilerine sunuyor. 


Yeni nesil 18:9 ekran tasarımı, 13 MP flaşlı ön ve arka kamerası, parmak izi okuyucusu ve Android 8.0 Oreo işlemcisine sahip olan GM 8 Android One; Vodafone kampanyası dahilinde, faturaya ek ayda 60 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşmayı bekliyor. 

Ayrıca, 5.5 inç gorilla glass ekranı, 13 MP flaşlı selfie kamerası ve dünyanın ilk Android Oreo GO edition işletim sistemine sahip olma özellikleri taşıyan GM8 GO’ya ise Vodafone mağazalarında seçili paketlerde tarifeye ek 30 TL taksitlerle sahip olunabiliyor. 

‘Google Fotoğraflar’ uygulamasıyla hafıza sorununu ortadan kaldıran GM 8 Android One ve GM 8 GO, 18 veya 24 ay taksit seçenekleri ile Vodafone mağazalarında yeni kullanıcılarını bekliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area