Ads Area

Asus ROG Phone tanıtıldı

ASUS Republic of Gamers Computex 2018’de İlk Oyuncu Telefonunu ve Yeni Ürünlerini Tanıttı! 

ASUS’un oyuncular için tasarladığı markası Republic of Gamers (ROG), Computex 2018 fuarında dünyanın ilk 3D vapor-chamber soğutma sistemine sahip oyuncu akıllı telefonunu tanıttı.

ROG oyun DNA’sına sahip akıllı telefon, AMOLED ekranı ve güçlü donanımlarıyla benzersiz bir mobil oyun deneyimi sunuyor. 

ROG, oyuncu dizüstü bilgisayarları ROG Strix SCAR II ve ROG Strix Hero II’yi de Computex 2018’de görücüye çıkardı. Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından Computex 2018, dünyaca ünlü markaların ürünlerini ve teknolojilerini ziyaretçileriyle buluşturdu. 

ASUS’un oyuncular için tasarladığı markası Republic of Gamers (ROG) da dünyanın ilk 3D vapor-chamber soğutma sistemine sahip oyuncu akıllı telefonunu tanıttı. 

Büyük ilgi gören ve ROG’un oyun DNA’sına sahip telefon, güçlü donanımlarıyla mobilde eşi benzeri olmayan bir oyun deneyimi sunuyor. ROG’un oyuncu dizüstü bilgisayarları ROG Strix SCAR II ve ROG Strix Hero II’de Computex 2018’de görücüye çıktı. 


Computex 2018’de yaptığı sunumun başlangıcında ROG ürün serisinin genişlemesiyle ilgili heyecanını paylaşan ASUS Yönetim Kurulu Başkanı Jonney Shih; “Bugün farklı olmaya cesaret edenlerin bir kutlamasıdır! 

12 yıl önce ROG, oyuncular için tasarlanan en üst düzey sistemleri inşa etme arzumuzla kuruldu. Şimdi ise dünya çapında ROG mühendisleri, tasarımcıları, profesyonel oyuncuları ve meraklıları ile bu hedeflere ulaştık. Yeni nesil oyun yeniliklerini yaratmaya çalışırken, bu ruhu daha da ilerleteceğiz” diye konuştu. 

Mükemmel oyun deneyimi için tasarlandı 
Uzun zamandır beklenen ROG Phone, dünyanın ilk GameCool 3D vapor-chamber soğutma sistemiyle dikkat çekiyor. Oyun laptop'larına özel buhar odası soğutmasından faydalanan telefon, oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkaran ultrasonik AirTrigger dokunmatik sensörlere de sahip. 

Yan tarafında konumlandırılmış portlarıyla oyuncu merkezli bir tasarıma bürünen ROG Phone, 90Hz'lik tazeleme hızı, 1 ms tepki süresi ve HDR görsellere sahip AMOLED ekranıyla üst seviye bir görsel deneyim sunuyor. 

96 GHz'lik 8 çekirdekli Qualcomm® Adreno™ 845 mobil platforma ve Qualcomm® Adreno™ 630 GPU’ya sahip telefon, rakiplerinin denemeye cesaret edemediği tüm geleneksel kuralları yıkıyor. 

Qualcomm Teknoloji Şirketi Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Don McGuire, ROG ve Qualcomm arasındaki uzun vadeli ortaklığını vurgulayarak, “Qualcomm ve ASUS uzun yıllar boyunca büyük başarılar kazandılar ve bugün en son teknoloji ürünü cihazlardan biri olan ROG Phoneumuzun heyecanını yaşıyoruz. 

Tamamen yeniden tasarlanan Snapdragon 845 Mobil Platformu ile oyunlar için optimize edilmiş Adreno 630 GPU, hız için tasarlanmıştır ve batarya verimliliğini en üst düzeye çıkartarak kullanıcılara daha uzun süre oyun deneyimi sunar. 

Snapdragon 845 benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanmıştır; olağanüstü performans, hızlı ve pürüzsüz grafikler ve Gigabit, LTE veya 802.11ad Wi-Fi üzerinde hız sağlar” dedi. 

En iyi oyun deneyimlerini yaratmaya adanmış ortaklıkların yanı sıra ROG etkinliğinde ROG Strix SCAR II ve ROG Strix Hero II’nin de dahil olduğu yeni oyun dizüstü bilgisayarları da duyuruldu. 

Rekabetçi oyuncular için mükemmel olan ROG Strix SCAR II ve ROG Strix Hero II, üstün kontrollü oyunculara HyperStrike Pro klavyesi sunarken, hızlı tempolu oyunlarda maksimum avantaj için de ultra hızlı 3ms ekran tepki süresi ile dünyanın ilk 144Hz süper dar çerçeve ekranına sahip.  


Akıllı Telefon ROG Phone 
ROG Phone özellikle yüksek performanslı mobil oyunlar için tasarlanmış 6 inçlik bir oyuncu akıllı telefonudur. Saf ROG oyun DNA'sı ile dünyanın en hızlı 2.96GHz 8 çekirdekli Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobil Platformu, oyunlara optimize Qualcomm® Adreno™ 630 GPU ile ROG Phone rakiplerinin denemeye cesaret edemediği tüm geleneksel kuralları yıkıyor. 

Eşsiz GameCool vapor-chamber soğutma sistemi, ilave bir soğutma desteği için takıp çıkarılabilir olan AeroActive Cooler ile oyunun kritik noktalarında ekrandaki yüksek kare hızları kusursuz şekilde görüntülenir ve muhteşem HDR görselleriyle AMOLED ekranı 90 Hz yenileme hızını ve 1 ms tepki süresini bir arada sunar. 

ROG Phone'un son derece konforlu tasarımı, yan yana monte edilmiş benzersiz bağlantı noktaları ve iki programlanabilir ultrasonik AirTrigger da dahil olmak üzere anında tepki veren oyun kontrollerini barındırıyor. 

ROG Phone, oyuncuların tüm yeteneklerini oyuna odaklamasını sağlayarak, onlara tam hakimiyet için ihtiyaç duydukları hassasiyeti sağlar. 

Benzersiz aksesuar yelpazesi, ROG Phone oyun deneyimini daha da geliştirir; Çift ekranlı el modu için tasarlanan opsiyonel TwinView Dock, masaüstü oyun deneyimi için tasarlanan Mobil Masaüstü Dock ve büyük ekran oyunları için 60GHz Wi-Fi kullanan WiGig Dock ile Gamevice teknolojisi ortaya çıkıyor. 

ROG Phone’un sahip olduğu diğer yenilikler ise ASUS Aura RGB aydınlatma ve Aura Sync desteği ile daha hızlı, daha güvenli ve daha serin batarya şarjı için ASUS HyperCharge direkt şarj teknolojisidir. 


Dizüstü Bilgisayarlar 
ROG Strix SCAR II ve ROG Strix Hero II ROG Strix SCAR II FPS oyunları için özel olarak geliştirilmiş üstün oyuncu dizüstü bilgisayarı olan Strix serisinin yepyeni bir versiyonudur. 

Tamamen yeni tasarımı, kapağın karşısındaki iki renkli kaplaması, Kevlar'dan ilham alan işaretlerle yeni bir klavye düzeni ve özelleştirilebilir Aura Sync ışıklandırmalı ön ışık çubuğu içerir. 

ROG Strix SCAR II ve ROG Strix Hero II, ultra hızlı 3ms ekran tepki süresine, geliştirilmiş kontrol için HyperStrike Pro oyun klavyesine ve yüksek performanslı CPU ve GPU için HyperCool Pro teknolojisi ile birlikte, dünyanın ilk 144Hz süper dar çerçeveli ekranına sahiptir. Aynı zamanda, gelişmiş bağlantı için çok antenli Wi-Fi özelliğine sahip dünyanın ilk dizüstü bilgisayarıdır. 

ROG Hakkında 
Republic of Gamers (Oyuncular Cumhuriyeti) (ROG) dünyanın en iyi oyun donanımı ve yazılımını oluşturmaya adanmış bir ASUS alt markasıdır. 

2006 yılında kurulan ROG anakartlar, ekran kartları, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, monitörler, ses cihazları, yönlendiriciler ve çevre birimleri dahil olmak üzere, performans ve kalite ile bilinen eksiksiz bir yenilikçi ürün serisi sunmaktadır. 

ROG, büyük uluslararası oyun etkinliklerine katılmakta ve sponsor olmaktadır. Yüzlerce hız aşırtma rekoru kırmak için ROG donanımları kullanılmıştır ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncu ve meraklıların tercihi olmaya devam etmektedir

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area