Ads Area

A101’den Teknolojik Babalara Hediyeler

A101’in bu haftaki teknoloji ürünlerinde Samsung Smart Kavisli LED TV, Hi Level 32” Uydu Alıcılı LED TV, Piranha Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Piranha Gaming Mouse ve Klavye, Sony Xperia XA cep telefonu yer alıyor. 

Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101, bu perşembe kataloğunda yer alan teknoloji ürünleri ile Babalar Günü için de hediye seçenekleri sunuyor. 

Dünya Kupası için İki Özel TV Samsung 55MU7350 55” UHD Smart Kavisli LED TV ile babanıza doyumsuz bir futbol keyfi yaşatabilirsiniz. UHD TV çözünürlüğünü 4 kat fazla yansıtan, özel teknolojiyle canlı renkler sunan ürün, kavisli ekranıyla adeta futbol sahasındaymışsınız gibi hissettiriyor. 
Kumandasına tüm diğer kumandalı cihazları bağlayarak tek kumanda kullanım kolaylığı sunuyor. Wifi özelliği ile tüm cihazlara hızlıca bağlanabilen bu akıllı televizyon A101’de 3.699 TL’den satışa sunuluyor. 

Bu haftanın ikinci televizyonu Hi Level 32” dahili uydu alıcılı LED TV ve özel aparatıyla duvara asılabiliyor. A101’de 799 TL’den satışa sunulan televizyonda birer adet scart, HDMI ve USB girişi bulunuyor. Her iki televizyon içinde A101’de 6 ve 12 taksit seçenekleri mevcut. 

Piranha Kablosuz Bluetooth Kulaklık ile Kablolara Veda.... Piranha kablosuz bluetooth kulaklık bu hafta A101’lerde 34.95 TL’den satışa sunuluyor. 

Hem android hem ios cep telefonuyla uyumlu olan kulaklık her yerde kablosuz müzik dinleme keyfi sunuyor. Şarj edilebilen ürünün 2 yıl garantisi bulunuyor. 

Oyun Tutkunlarına Piranha Gaming Mouse ve Klavye A101 bu hafta oyun tutkunları için iki özel ürün satışa sunuyor. Piranha Gaming Mouse ve Klavye. Piranha Gaming Klavye 7 renk led ışıklarıyla farklı bir oyun deneyimi yaşatırken, Türkçe Q klavyeyi destekliyor. 

Piranha Gaming Mouse ise yine led ışıklarıyla birlikte oyuna hareket katacak 7 özel tuşa sahip. Ergonomik yapısıyla oyunu daha da keyifli hale getiriyor. Her iki üründe de kumaş kablo ve 2 yıl garanti mevcut. Piranha klavye 27.50 TL’den, mouse ise 24.95 TL’den satışa sunuluyor.  

Hem şık hem akıllı Sony Experia XA
 A101’de bu hafta satışa sunulan ilgi çekici ürünlerden biri de Sony Experia XA cep telefonu. Şık tasarımı ile dikkat çeken ürün, 5” HD ekran, 2 GB ram, 16 GB dahili hafızaya sahip. 

13 MP arka ve 8 MP ön kamerası bulunan telefon hibrit otomatik netleme, beş kat net görüntü yaklaştırma özellikleriyle doyumsuz bir fotoğraf keyfi sunuyor. A101’de 699 TL’den satılacak olan ürün 2 yıl Sony Türkiye garantisine sahip.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area