Ads Area

Venus Z20, Desibel kulaklık hediyesi V Hepyeni fırsatıyla satışa çıktı

Vestel’in fotoğraf ustası yeni telefonu Venus Z20, lansmana özel Desibel kulaklık hediyesi ve V Hepyeni abonelik fırsatıyla 3Mayıs’da satışa çıktı. 

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Venus Z20, performansı ve tasarımıyla teknoloji tutkunlarını çok memnun edecek bir ürün. 

Üstelik V Hepyeni abonelik sistemi sayesinde telefonları hep yeni kalacak” dedi. Vestel’in Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Türkiye’nin ilk yerli akıllı telefonu Venus’ün yeni modeli Z20, 2.099 TL’lik fiyatıyla 3Mayıs’da satışa çıktı. 


Üst segmentte çıtayı yükselten Venus Z20, fotoğrafözellikleriyle dikkat çekiyor. Venus Z20, 16 MP+5MP arka ve 8 MP flaşlı ön kamerası ile yüksek kalitede fotoğraflar vadediyor. 

Çift kamera sistemi, portre modunda çekilen fotoğraflarda arka planı bulanıklaştırarak objeyi daha keskin efektle ön plana çıkarıyor. Hareketli objelere otomatik odaklanma özelliği Pdaf ile anı yakalayan Z20, 4K kalitesinde saniyede 30 kare, 1080p HD kalitesinde ise saniyede 120 karevideo kaydı yapabiliyor. 

Ayrıca inceltilmiş ekran çerçevesi ile genişletilmiş bir görüş alanı sunan Z20, 18:9 Full HD Plus IPS, 5.65 inç 1080x2160 çözünürlüklü ekranı ile üstün bir kullanım deneyimi sağlıyor. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Akıllı telefon üretirken hedefimiz, müşterilerimize yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla sunmak.


Bugün sosyal ağların yoğun olarak kullanıldığı Türkiye’de kullanıcılar için cep telefonunda fiyatın yanı sıra aranan en önemli özellik fotoğraf kalitesi. 

Bu konuda tüketicinin beklentisini fazlasıyla karşılayacak olanVenus Z20, ön ve arka kameraları, hafızası, ekran boyutuyla ile fotoğraf tutkunlarını çok memnun edecek” dedi.

Türkiye’de cep telefonu değiştirme sıklığının 1.5 yıl olduğunu belirten Erdoğan “Venus Z20’yiV Hepyeni’yeaylık 119 TL taksitle abone olarak alanlar18 ay sonra yeni modelle değiştirebilecekler. Böylece tüketicilerimiz cep telefonunda hep yeni teknolojiyi takip edecekler.” diye konuştu.  


Venus Z20 Avantajlarıyla Geldi 
Lansmana özel yapılan kampanya ile perakende satış fiyatı 229 TL olan Desibel Bluetooth kulaklık Venus Z20 alanlara ücretsiz veriliyor. 

Öte yandan Vestel’in perakende de yeni bir dönemi başlatan V Hepyeni aboneliği ile Venus Z20 alanlara değeri 695 TL’yi bulan TV+, fizy ve Venus Güvencem’den oluşan fırsat paketi hediye ediliyor. 

Böylece canlı TV kanalları, Oscar’lı filmler, Premier Lig, NBA ve çok daha fazlasını sunan TV+, milyonlarca şarkı ve video klibi sunan fizy 18 ay boyunca ücretsiz kullanılabiliyor. Venus Güvencem hizmet paketi de bozulma, kırılma ve hırsızlığa karşı güvence sağlıyor.Bu pakette ayrıca ön ve arka cam koruyucu film de bulunuyor. Z20’nin hediyeleri bununla da sınırlı değil.

 Z20 alanlara yayın akışına bağlı kalmadan yılda en az bin film, dizi, belgesel, müzik, spor içeriklerini, her an her yerde izleme imkanısunan Filbox Hemen,6 ay boyunca ücretsiz geliyor. Ayrıca, kişiye özel diyet planı ve sağlıklı yaşam içerikleri sunan diyet platformu Diyetkolik’ten 6 aylık diyet planı hediye. 

VENÜS Venus Z20 Teknik özellikler: 
Ekran Boyutu: 5.65" FHD+ 18:9 
Çözünürlük: 1080x2160 Teknoloji: INCELL IPS LCD 
Ekran Camı: 2.5D GorillaGlass 3 PPI 427 
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 630 
Çekirdek Sayısı: 64-bit 8 Çekirdek 
İşlemci Hızı: 2.2 GHz Grafik Kartı: Qualcomm® Adreno™ 508 GPU 
Arka Kamera: 16MP+5MP Flaş: Çift ton flaşlı Video Çözünürlüğü: Saniyede 30 kare 4K video kaydı / Saniyede 120 kare 1080p HD video kaydı HDR

Filtreleme ve Özel Çekim Modları: Panaromik Çekim  Hızlı Otomatik Odaklama: / PDAF 
Ön Kamera: 8MP Flaş: Video Çözünürlüğü: FHD 
Pil Kapasitesi: 3400 mAh 
Hızlı Şarj: Qualcomm 3.0 Tip: Li-Polimer 
Hafıza Ön hafıza (RAM): 4 GB LPDDR4 Dahili hafıza (ROM): 64 GB Harici Hafıza Desteği: 2 TB'a kadar MikroSD 
Boyut: 149 x 72 x 7.9 mm Ağırlık (gr): 185 gr Renk: Sedef Mavisi, İnci Siyahı, Altın Sarısı Çerçeve: Metal Arka Kapak: Corning GorillaGlass 3 Cam Ağ/Şebeke
Sim Boyutu: Nano Sim 
4.5G Şebeke Uyumu Var / Cat6 LTE servisleri: VoWifi/VoLTE/ViLTE 3G Desteği 
Bağlantılar Kulaklık Girişi: Bluetooth Versiyonu: 4.1 Wi-Fi Versiyonu: 802.11 a/b/g/n Type-c USB Girişi Fm Radyo Özelliği

Lokasyon Teknolojisi: GNSS (GPS + GLONASS) İşletim Sistemi İşletim Sistemi: AndroidOreo Sensörler Parmak İzi: Var Jiroskop: Var Işık: Var Yakınlık: Var Yerçekimi: Var Pusula: Var BSI Sensörü: Var Kutu İçeriği Venus Z20, şarj cihazı, type-c usb kablo, kulaklık, ekran koruyucu, arka cam darbe önleyici, kullanım kılavuzu. 

V Hepyeni’lilerfizy uygulamasını indirerek ve Vestel Çağrı Merkezi’nin ilettiği fizy başlangıç paketi için hediye kodunu kullanarak, 18 ay boyunca yerli ve yabancı milyonlarca müziği reklamsız dinleyebilir, video klipleri izleyebilir, çevrim dışı özelliği sayesinde internet olmayan yerlerde bile çevrim dışına alınan müzik ve video listelerine ulaşılabilir. 

V Hepyeni’liler TV+ uygulamasını indirerek ve Vestel Çağrı Merkezi’nin Full TV+ paketi için ilettiği hediye kodunu kullanarak, 18 ay boyunca TV+ paketindeki canlı TV kanalları, Oscarlı filmler, Premier Lig, NBA ve çok daha fazlası ücretsiz olarak izleyebilir. 

Full Tv+ cep telefonu, tablet ve web’de kullanılabilmekte olup aynı anda 5 ekranda TV izleme imkanı sunar. TV+ ile gün içinde kaçırılan programları kaydedilebilir, kaydedilmeyenler ise bile tüm cihazlardan geriye alıp seyredebilir. 

V Hepyeni ile Venus Z20 satın alan müşteriler, 337,5 TL değerindeki 18 ay boyunca geçerli olan Venus Güvencem koruma paketi hediyesinden faydalanabilir. Venus Güvencem koruma paketi, Vestel Müşteri Hizmetleri’nin müşterileri araması ile başlar. 

Venus Güvencem, cihazınızda meydana gelen garanti içi ve garanti dışı tüm arızalara ve cihazınızla ilgili tüm ihtiyaçlarınıza tek noktadan çözüm bulabileceğiniz üstün bir hizmet paketidir. Bu sayede Venus Z20’niz; kırılmalar, sıvı teması, kapalı alandan yapılan hırsızlıklar karşısında koruma altındadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area