Ads Area

McDonald’s’tan sana özel’ mobil uygulama

McDonald’s restoranlarında geçerli özel fırsatlar sunan yeni mobil uygulamasıyla keyifli anları ikiye katlıyor. 
McDonald’s mobil uygulamasını kullananlar, kişiye özel tekliflerden haberdar olabiliyor, en yakın McDonald’s restoranının yerini öğrenebiliyor, sipariş verebiliyor ve özelleştirilen fırsatlardan yararlanma şansı yakalıyor. 

Müşteri deneyimini zenginleştirmek için pratik ve eğlenceli fırsatlar sunan McDonald’s Türkiye, yeni mobil uygulamasını hayata geçirdi. Cep telefonu veya tabletlerine McDonald’s uygulamasını indirenlerin önüne kullanıcı alışkanlıklarına göre kişiselleştirilmiş fırsatlar yağıyor. 

McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “McDonald’s olarak sadece en kaliteli ürünleri en iyi fiyata sunmayı değil aynı zamanda müşterilerimiz için en iyi deneyimi yaratmayı da hedefliyoruz. 

Dünyada McDonald’s’ın en önem verdiği konu olan CRM ve büyük veri McDonald’s Türkiye olarak bizim de uzun zamandır gündemimizde. 

Hızlı servis sektörünün öncü markası olarak ‘Geleceğin Restoran Deneyimi’ni yaşatmak için altyapı sistemlerimizi güçlendirip dijital uygulamalarla zenginleştirdiğimiz yeni bir dünyanın kapılarını açıyoruz. 

Özellikle hayatını mobilde geçiren genç tüketicileri hedefleyerek gerçek zamanlı, lokasyon bazlı ve geçmiş tüketim alışkanlıklarından faydalanarak kişiye özel fırsat ve indirim sunduğumuz yeni mobil uygulamamızı hayata geçirdik. 

Uygulamayı indirenler, ikonik ürünlerimizle ilgili fırsatların yanı sıra birçok farklı indirim ve fırsattan yararlanma şansı da yakalıyor. Ayrıca yeni uygulamamız sayesinde eve sipariş de verilebiliyor” dedi.  

Mobil uygulamada neler var? 
McDonald’s restoranlarında sipariş vermeden önce mobil uygulamaya girenler ilk olarak birbirinden cazip fırsatları inceliyor. Dilediği fırsatı seçtikten sonra ise ‘Kullan’ tuşuna basıyor ve beş dakika içinde görevliye gösteriyor. Geriye lezzetin keyfini çıkarmak kalıyor. Üstelik uygulamayı kullandıkça yeni fırsat kuponlarına sahip oluyor. 

Uygulamada aynı zamanda kullanıcılar kendilerine en yakın McDonald’s restoranını bulabiliyor, McDonald’s’ın yenilik ve kampanyalarından haberdar olabiliyor. McDonald’s mobil uygulaması, Apple Store ve Google Play’den kolaylıkla indirilebilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area